Gáboríka nahnevali Slafkovského slová: Mňa ani Hossu si do huby neber!

Vo svojej prvotnej kritike slovenského hokeja spomenul Juraj Slafkovský (20) aj dvoch legendárnych Mariánov - Hossu (45) a Gáboríka (42).

Vo svojej prvotnej kritike slovenského hokeja spomenul Juraj Slafkovský (20) aj dvoch legendárnych Mariánov - Hossu (45) a Gáboríka (42).

Fotogaléria

Tí na slová o tom, že vraj pre zlé pomery nechcú pracovať na Slovenskom zväze ľadového hokeja (SZĽH), pôvodne nechceli reagovať, ale mladší z nich sa k prípadu vrátil, pričom sa mu nepáčilo, že mladý útočník Montrealu Canadiens spomenul práve jeho.

Slafkovského kritika sa týkala rodinkárstva i podľa neho zlej práce na SZĽH, kde vraj mali po bronze na ZOH 2022 zaspať. „Myslíte si, že Hossa chce pracovať pre zväz? Nie! Gáborík? Nie! Je to preto, že niektorí ľudia tam sú kvôli tomu, aby profitovali oni, a nie slovenský hokej,“uviedol v rozhovore pre The Athletic Juraj. Nový Čas vtedy oboch Mariánov oslovil, ale reagovať ešte nechceli.

Za našich čias sme mali iné superhviezdy

Gáborík však nahnevane prehovoril vo svojom podcaste s Borisom Valábikom.

„Zobral si do huby mňa a Hossu. Bolo to úplne zbytočné. Ako si je istý, že my možno neriešime tieto veci so zväzom za zatvorenými dverami? To tiež nikto nemôže povedať. Bolo to nešťastné vyjadrenie. Áno, nemám chuť ani ctižiadostivosť sa obuť do slovenské hokeja a bohvie, čo bude v budúcnosti. Nemusel si ma však zobrať do huby,“ uviedol víťaz Stanleyho pohára 2014 s Los Angeles, ktorý to nepovažuje za dobrú reklamu nielen pre hokej, ale ani pre štát.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk