Hokejista Molnár sa postavil pred súd: Ublíženie na zdraví a výtržníctvo, hrozí mu 10 rokov basy!

Veci sa pohli! Na Okresnom súde v Nitre sa začalo hlavné pojednávanie s mladým hokejovým talentom Ondrejom Molnárom (19), ktorý sa pred ...
  • Zdroj: Julius Dubravay

Veci sa pohli! Na Okresnom súde v Nitre sa začalo hlavné pojednávanie s mladým hokejovým talentom Ondrejom Molnárom (19), ktorý sa pred dvoma rokmi ocitol v centre veľkého škandálu. Molnár, ktorý bol považovaný za jeden z nádejných talentov slovenského hokeja, čelí vážnym obvineniam z trestného činu ublíženia na zdraví a výtržníctva. Budúcnosť jeho kariéry tak visí na vlásku a hrozí mu dokonca aj niekoľkoročný trest odňatia slobody.

Sýkorov konflikt s jedným z hráčov gymnázia zo Zlatých Moraviec prerástol do brutálnej bitky, v ktorej sa Molnár, v tom čase hráč HK Nitra, podľa svedkov rozhodne neudržal. V potýčke, ktorá nasledovala, mal Molnár fyzicky napadnúť hráča súpera a udrieť ho päsťou do tváre a brady. Následne ho mal kolenom zasiahnuť do tváre, čo spôsobilo vážne zranenie - otvorenú zlomeninu dolnej čeľuste. To však nebolo všetko. Molnár mal napadnúť aj ďalšieho mladistvého, ktorému údajne chytil hlavu a kolenom mu spôsobil úder do tváre, ktorý viedol k tomu, že mladíkovi zapadol jazyk a nemohol dýchať. Vďaka rýchlemu zásahu prítomných sa predišlo tragédii.

Na snímke Marián Gáborík a Juraj Slafkovský.
Gáboríka nahnevali Slafkovského slová: Mňa ani Hossu si do huby neber! Zobraziť článok

Molnár, ktorý nedávno ukončil svoje pôsobenie v Erie Otters, sa na utorkové pojednávanie osobne dostavil. Nový Čas ho v tejto súvislosti pred budovou súdu oslovil, no odmietol sa vyjadrovať. Za ublíženie na zdraví mu však hrozí až 10 rokov väzenia, pričom ak by ho odsúdili za výtržníctvo, horná hranica je tri roky.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk