Gábor Boráros na kolenách: Kariéra v troskách, snúbenica ušla za známym kaderníkom!

Jeho hviezda zhasína! Gábor Boráros (32) je doslova na kolenách. V kariére MMA ide od prehry k prehre. Nedarí sa mu však ani v osobnom ...
  • Zdroj: instagram/GaborBoraros

Jeho hviezda zhasína! Gábor Boráros (32) je doslova na kolenách. V kariére MMA ide od prehry k prehre. Nedarí sa mu však ani v osobnom živote. Ušla od neho snúbenica Monika, ktorá randí so známym celebritným kaderníkom.

FOTOGALÉRIA: Gábor Boráros a Monika Jákliová

Stál pri zrode organizácie Oktagon MMA. Pomohol presláviť organizáciu nielen na Slovensku, ale aj v Česku. Patril medzi najväčšie hviezdy MMA v týchto krajinách. Mal množstvo fanúšikov, ktorých doslova elektrizovali jeho nástupy na zápasy a tiež strhujúce, bojovné výkony, plné zvratov. Gábor Boráros ale evidentne neuniesol slávu, ktorá mu prerástla cez hlavu.

Čoraz častejšie zneli hlasy o tom, že pred zápasmi takmer netrénuje. Jeho disciplína išla dolu vodou, priamo úmerne s tým aj športové výkony. A navyše sa k tomu pridávali rozličné škandály. Minulý rok ho vyhodili z organizácie Oktagon MMA po tom, čo čelil podozreniu z toho, že "predal" zápas s Kirillom Medvedovskym v organizácii Fabriq MMA. Stávkové kancelárie mali vážne podozrenie a prípad dali na súd.

Tréner Andrzej Kościelski pripravuje na zápasy aj českého bojovníka Karlosa Vémolu.
Škandál v MMA: Bývalému trénerovi Karlosa Vémolu hrozí doživotie! Zobraziť článok

Gábor Boráros následne skúšal šťastie v ruskej ACA, kde ho rýchlo ukončil domáci Marat Gafurov. Slovenský bojovník pokračoval v kariére v organizácii RFA, no prehral s Fredericom Komuenhom a nedávno aj so začínajúcim zápasníkom Adamom Jakubíkom, ktorý profesionálny debut zažil len minulý rok. Napriek omnoho menším skúsenostiam dokázal Borárosa, ktorý bol evidentne úplne mimo formy, ukončiť hneď v prvom kole. Pre Gábora to bola tretia prehra v rade a šiesta z posledných ôsmich MMA zápasov.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk