Gábor Boráros na kolenách: Kariéra v troskách, snúbenica ušla za známym kaderníkom!

Jeho hviezda zhasína! Gábor Boráros (32) je doslova na kolenách. V kariére MMA ide od prehry k prehre. Nedarí sa mu však ani v osobnom ...
  • Zdroj: instagram/GaborBoraros

Jeho hviezda zhasína! Gábor Boráros (32) je doslova na kolenách. V kariére MMA ide od prehry k prehre. Nedarí sa mu však ani v osobnom živote. Ušla od neho snúbenica Monika, ktorá randí so známym celebritným kaderníkom.

Gáborovi krachuje kariéra aj osobný život

Po Oktagone s ním hodlá ukončiť spoluprácu aj RFA, čo avizoval po poslednej prehre Gábora Borárosa šéf organizácie Boris Marhanský. "Gábor vedel, že toto je jeho taká posledná možnosť udržať sa v RFA. Nepodarilo sa mu to. Ten výkon tiež nebol úplne najlepší, aj keď vyštartoval na Adama, ale Adam si to úplne profesionálne podržal a bol naozaj skvelo pripravený. Nemyslím si, že Gábora ešte v RFA uvidíme."

"Ďakujem, že stále dostávam podporu od vás. Ďakujem, že ste tam boli. Začiatok bol dobrý, ale pokračovanie zlé. Moja chyba. Určite ste čítali, že som mal extrémne ťažké obdobie. Nedokázal som sa sústrediť na to, čo je dôležité. Najväčšie problémy sú už za mnou, teraz už musím pracovať na tom, aby som mohol pokračovať v tom, čo mám rád,“ reagoval Gábor Boráros na poslednú prehru na sociálnych sieťach.

Attila Végh rozdával facky mimo klietky
Internetom koluje šokujúce video: Attila Végh vyfackal Reného Rendyho! Zobraziť článok

Bojovník, ktorý vymetá reality šou od Slovenska, cez Česko až po Maďarsko, narážal pravdepodobne na rozchod so snúbenicou Monikou Jákliovou, keď píše o ťažkom období. Tú mal dlhodobo podvádzať, údajne aj počas jej pobytu v nemocnici pri pôrode ich spoločnej dcéry. Je jasné, že Monika nie je po rozchode s Gáborom sama, pretože na sociálnej sieti instagram zverejňuje zábery s darčekmi, kyticami kvetov či z posedení v luxusných reštauráciách. Jej novým priateľom je celebritný kaderník Adrian Križan, do ktorého klientely patrí napríklad René Strausz, priateľ influencerky Zuzany Plačkovej.

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk