Zrušený duel pod holým nebom v Prahe: Takto na to reagujú hráči...

Mala to byť veľká šou, ale napokon z akcie nič nebude! Hokejová udalosť sezóny, počas ktorej sa mal na pražskej Letenskej pláni pod holým ...
  • Zdroj: hcslovan

Mala to byť veľká šou, ale napokon z akcie nič nebude! Hokejová udalosť sezóny, počas ktorej sa mal na pražskej Letenskej pláni pod holým nebom odohrať 7. decembra aj zápas Tipos extraligy HC Slovan vs HC Košice, sa napokon neuskutoční. Oznámila to usporiadateľská agentúra, ktorá teraz hľadá nový termín pre podujatie...

FOTOGALÉRIA: winter praha

Podľa ich slov sa pri organizácii Winter Hockey Games dostali do finančného rizika a namiesto znižovania nákladov sa radšej rozhodli podujatie odložiť. O novom termíne akcie by chceli informovať v priebehu mesiaca december, je však viacmenej jasné, že v tejto hokejovej sezóne sa už podujatie s najväčšou pravdepodobnosťou neuskutoční.

Súčasťou podujatia v pôvodnom termíne 5.-8. decembra v aréne pre takmer 17-tisíc divákov postavenej na Letenskej pláni malo byť okrem slovenského derby Slovan vs Košice aj niekoľko ďalších zápasov.

Pokiaľ ide o vstupenky zakúpené na Winter Hockey Games, usporiadateľská agentúra zverejnila informáciu, že zostávajú v platnosti aj na nový termín podujatia, ktorý by mali oznámiť do Vianoc.

Hokejisti Košíc postúpili do semifinále.
Fanúšikovia sa tešili zbytočne: Duel Slovana s Košicami pod holým nebom sa ruší! Zobraziť článok

„Mal to byť špeciálny zápas, ale priznám sa, že s chalanmi v kabíne sme to doposiaľ neriešili, keďže to malo byť až v decembri. Dozvedeli sme sa, že akcia sa konať v tomto termíne nebude, čo nás určite mrzí, pretože pre nás i fanúšikov by to bol zážitok, ale žiaľ nie je to v našich rukách,“ reagoval kapitán Slovana Michal Sersen.

Fanúšikovia Trenčína povzbudzujú počas zápasu 34. kola Tipos extraligy HK Dukla Trenčín - HKM Zvolen pod holým nebom na ploche Národného futbalového štadióna na hokejovom podujatí Kaufland Winter Games v Bratislave.
Nezabudli ani počas Winter Games: Fanúšikovia skandovali meno Pavla Demitru Zobraziť článok

K zrušeniu podujatia sa vyjadril aj útočník Košíc Šimon Petráš. „V kabíne sme sa na derby so Slovanom v Prahe tešili, ale nedá sa nič robiť. Organizátori podujatie v decembri zrušili a musíme to iba akceptovať,“ reagoval kanonier Košíc.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk