Brazílsky futbalista zažil nepríjemné prekvapenie: Dal si vytetovať meno dcérky a potom to prišlo

Zažil poriadny šok! Brazílsky futbalista Vinícius Tobias (20) si pred pár dňami nechal na ruku vytetovať nápis: „Maite, milujem ťa.“
  • Zdroj: Koláž ŠČ

Zažil poriadny šok! Brazílsky futbalista Vinícius Tobias (20) si pred pár dňami nechal na ruku vytetovať nápis: „Maite, milujem ťa.“

FOTOGALÉRIA: Vinícius Tobias

Urobil tak po tom, čo 8. októbra porodila jeho bývalá manželka Ingrid Limová dieťa s menom Maite. Bývalý pravý obranca Realu Madrid si ako šťastný otec tak skrášlil svoje telo menom svojej dcéry.

Na Instagrame má už 1,1 milióna sledovateľov.
Z Paríža ju vyhodili, teraz buduje novú kariéru: Olympijská hviezda predáva pikantné zábery! Zobraziť článok

S Ingrid sa však medzitým rozišiel a keďže jeho bývalá manželka mala vzťah s iným mužom, nebolo celkom jasné, kto je biologickým otcom.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová.
Fanúšikovia sa tešili márne: Vlhovú tak skoro pretekať neuvidíme! Zobraziť článok

„Chcem vám oznámiť niečo, čo začína byť veľmi nepríjemné. Žiaľ, musím to zverejniť a vysvetliť. S Viníciusom sme sa na chvíľu rozišli. Počas tohto obdobia som mala vzťah s niekým iným, rovnako ako on. Obaja sme si znovu vybudovali svoje životy. Medzitým prišla na svet Maite. Rozhodli sme sa urobiť test otcovstva a zistili sme, že nie je Viníciusova dcéra,“ vysvetlila na sociálnej sieti krásna Ingrid. Rodák z brazílskeho Sao Paula a aktuálne hráč ukrajinského Šachtaru Doneck tak nosí na ruke meno dieťaťa, ktorému nie je biologickým otcom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk