Vedenie New Jersey rozhodlo: Bude Šimon Nemec pokračovať v NHL?

Vedenie hokejového klubu New Jersey Devils, ktorý pôsobí v zámorskej NHL, museli čeliť zásadnému rozhodnutiu.

Vedenie hokejového klubu New Jersey Devils, ktorý pôsobí v zámorskej NHL, museli čeliť zásadnému rozhodnutiu.

Fotogaléria

Novou obrannou dvojičkou slovenského obrancu Šimona Nemca (20) sa v aktuálnej sezóne stal Američan Seamus Casey (20), ktorý si počas svojich úvodných 8 zápasoch v najlepšej lige sveta dokázal pripísať 4 body za 3 presné zásahy a 1 asistenciu. Jeho slovenskému kolegovi sa naopak príliš nedarilo a v novom ročníku ešte bodovať nedokázal.

Medzi expertmi v zámorí tak začali vznikať diskusie o Nemcovej budúcnosti v NHL a o tom, či ho práve americký rovesník nevytlačí zo zostavy "diablov."

Slovenskému reprezentantovi však po najnovšom rozhodnutí New Jersey určite spadol kameň zo srdca. Klub sa napokon rozhodol poslať na farmu do rezervného tímu Utica Comets práve Seamusa Caseyho.

Na Instagrame má už 1,1 milióna sledovateľov.
Z Paríža ju vyhodili, teraz buduje novú kariéru: Olympijská hviezda predáva pikantné zábery! Zobraziť článok

"Plnil pre nás neuveriteľnú úlohu, skutočne nám pomohol na začiatku sezóny, keď sme sa trápili so zraneniami. Odviedol naozaj dobrú prácu," vyjadril sa na adresu mladého Američana kouč Sheldon Keefe.

Novou obrannou dvojičkou Šimona Nemca by sa mohol stať Rus Danil Misyul (24), ktorého tím povolal práve z tímu Utica Comets a nedávno trénoval práve po boku mladej slovenskej hviezdy.

(ilustračné foto)
Hokejový svet zasiahla smutná správa: Navždy odišiel legendárny útočník Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk