Z Paríža ju vyhodili, teraz buduje novú kariéru: Olympijská hviezda predáva pikantné zábery!

Luana Alonso (20) je pohľadná paraguajská plavkyňa, ktorá sa zučastnila aj nedávnych olympijských hier vo francúzskom Paríži.

Luana Alonso (20) je pohľadná paraguajská plavkyňa, ktorá sa zučastnila aj nedávnych olympijských hier vo francúzskom Paríži.

Fotogaléria

Alonsová na športovom sviatku súťažila v pretekoch žien na 100 metrov štýlom motýlik, no v rozplavbách skončila na celkovom 29. mieste a do semifinále sa tak nekvalifikovala.

Mladá Paraguajčanka sa však rozhodla ostať v olympijskej dedine aj po svojom súťažnom konci, no funkcionári ju následne požiadali o odchod z dôvodu vytvárania nevhodnej atmosféry okolo tímu. Tento krok nasledoval po tom, čo sa Alonsová vybrala na výlet do miestneho Disneylandu.

Niekoľko mesiacov po skončení olympijských hier sa rozhodla oznámiť svoj ďalší kariérny krok, ktorý však nemá nič spoločné so športovou sférou. Alonsová začala pôsobiť na sociálnej sieti pre dospelých s názvom OnlyFans, kde svojim fanúšikom poskytuje za 35 dolárov mesačne pikantný obsah.

„Tvoja obľúbená ex-plavkyňa. Sľubujem ti, že toho nebudeš ľutovať. Užijeme si spolu kopec zábavy (v správach),“ píše Alonsová v popise svojho profilu na spomínanej platforme.

(ilustračné foto)
Hokejový svet zasiahla smutná správa: Navždy odišiel legendárny útočník Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk