Vittekovci opäť ako šťastná rodina: Kvôli čomu vynechal bývalý reprezentant najslávnejšie slovenské derby?

Riaditeľ pre medzinárodné vzťahy ŠK Slovan Bratislava Róbert Vittek (42) dal v sobotu košom najslávnejšiemu slovenskému derby, keďže ...

Riaditeľ pre medzinárodné vzťahy ŠK Slovan Bratislava Róbert Vittek (42) dal v sobotu košom najslávnejšiemu slovenskému derby, keďže mal povinnosti ako otec.

Fotogaléria

Aspoň na jeden večer opäť vytvoril pár s exmanželkou Patríciou (44), aby si spolu vychutnali veľký moment ich prvorodenej dcéry Sofie Zary (19), ktorá mala stužkovú.

Svadbu mali v roku 2005, v ktorom sa narodila aj ich staršia dcéra Sofia Zara, ku ktorej onedlho pribudla Cynthia Lara (17). Obe sestry sa venujú umeleckej sfére, čo zdedili po mame. Staršia však už bude v máji maturovať, pričom v sobotu mala stužkovú slávnosť, ktorá sa konala v známom podniku na lodi na Tyršovom nábreží.

Róbert aj Patrícia verejnosti ukázali, že zahodili predchádzajúce spory a zabudlo sa aj na románik, ktorý ukončil ich manželstvo, hoci ešte nasledovali rozvodové ťahanice. Pri veľkom životnom okamihu dcéry vystupovali ako šťastná rodina. Nemohol chýbať tanec otca s dcérou, pri ktorom Robo ukázal veľký úsmev i to, že vedel vyobracať nielen súperove obrany... Dojatá z okamihu bola aj dcéra Sofia Zara, ktorá akoby mame z oka vypadla.

Na Instagrame má už 1,1 milióna sledovateľov.
Z Paríža ju vyhodili, teraz buduje novú kariéru: Olympijská hviezda predáva pikantné zábery! Zobraziť článok

Aj Škriniar vykrútil malú

Silné okamihy s dcérou prežil nielen bývalý kapitán reprezentácie, ale aj ten súčasný. Milan Škriniar si síce na tanec s dcérou na stužkovej ešte počká, ale malú Charlotte vykrútil aspoň na oslave jej 4. narodenín. „Ďakujeme ti, že robíš náš svet tým najkrajším. Milujeme ťa najviac, princezná naša,“ uviedol na sociálnej sieti.

(ilustračné foto)
Hokejový svet zasiahla smutná správa: Navždy odišiel legendárny útočník Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk