Fanúšikovia sa tešili zbytočne: Duel Slovana s Košicami pod holým nebom sa ruší!

Súčasťou tohtoročných Winter Hockey Games v Prahe pod holým nebom malo byť aj slovenské derby medzi Slovanom Bratislava a HC Košice.

Súčasťou tohtoročných Winter Hockey Games v Prahe pod holým nebom malo byť aj slovenské derby medzi Slovanom Bratislava a HC Košice.

Fotogaléria

Atraktívny hokejový zážitok na pražskej Letnej, ktorý sa mal uskutočniť v dňoch 5. - 8. decembra, sa však nakoniec neuskutoční. Organizátori najskôr zrušili plánovanú tlačovú konferenciu, na ktorej sa mali zúčastniť osobnosti ako Marián Gáborík, Jakub Voráček či Patrik Eliáš. Následne prišlo aj k zastaveniu predaja vstupeniek.

„Akcia sa tento rok neuskutoční,“ informoval český portál Sport.cz. Agentúra Envia, ktorá bola usporiadateľom podujatia čelila problémom už aj v minulosti počas organizácie Winter Hockey Games v Špinnlderovom Mlýne, kedy boli hlavným problémom pandemické obmedzenia.

„Rok 2024 bol doslova nabitý veľkými športovými podujatiami, čo sa v kombinácii s ekonomickým vyčerpaním spoločnosti a neskorým začiatkom marketingovej kampane odrazilo na predaji vstupeniek,“ vyjadrila sa Andrea Barsónyová, konateľka spoločnosti Envia.

„Podujatie bolo pripravené, ale stáli sme pred dôležitým rozhodnutím, či riskovať finančnú stratu alebo výrazne znížiť náklady, čo sme nechceli urobiť, pretože chceme fanúšikom priniesť maximálny zážitok,“ dodala.

Michal Sýkora dlží aj slovenskému futbalistovi Dušanovi Šventovi.
Český hokejista má miliónové dlhy: Pred súd ho chcú postaviť okradnutí športovci, je medzi nimi aj Slovák Švento Zobraziť článok

Súčasťou jedinečného podujatia mali byt okrem slovenského derby taktiež stretnutia medzi najlepšími nemeckými tímami či zápas medzi domácou Spartou Praha a Kometou Brno. Plánovaným vyvrcholením celej akcie mal byť duel medzi slovenskými a českými legendami.

„Teraz budeme s organizačným výborom diskutovať o všetkých možnostiach. O priebehu rokovaní budeme fanúšikov pravidelne informovať na našej webovej stránke a sociálnych sieťach a najneskôr v decembri budeme mať kompletné informácie. Vstupenky na nový termín samozrejme zostávajú v platnosti,“ uviedla na záver Andrea Barsónyová.

 „Program budeme chcieť zachovať v rovnakej podobe, ale vzhľadom na budúce rokovania budeme môcť na túto otázku odpovedať v priebehu decembra,“ vyjadrili sa organizátori k otázke zachovania pôvodného programu zápasov.

Ďurica je s Kačurovou už rodinka.
Krásne výročie Ďuricu s Kačurovou: Nevyriešená minulosť vrhá tieň na oslavy Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk