Krásne výročie Ďuricu s Kačurovou: Nevyriešená minulosť vrhá tieň na oslavy

Bývalý futbalový reprezentant Ján Ďurica (42) a jeho snúbenica, bývalá Miss Slovensko Diana Kačurová (32), majú dôvod na veľkú oslavu.

Bývalý futbalový reprezentant Ján Ďurica (42) a jeho snúbenica, bývalá Miss Slovensko Diana Kačurová (32), majú dôvod na veľkú oslavu.

Fotogaléria

Tento týždeň si na sociálnych sieťach pripomenuli krásne, už piate výročie svojho vzťahu, ktorý postupne prerástol do harmonického rodinného života. Na Instagrame sa Ďurica pochválil spoločnými fotografiam, ku ktorým pridal dojemný odkaz: „Už 5 rokov spolu a vytvorili sme si krásnu rodinku. Milujem ťa,“ napísal hrdý dvojnásobný otec.

Práve druhé dieťa, syna Janka, mu porodila Kačurová v apríli tohto roka. „Som šťastný, je to úžasný pocit. Syn dostal meno Ján, lebo aj môj dedo bol Ján, aj môj otec bol Ján, aj ja som Ján, čiže sme to nechceli porušiť," povedal v tom čase pre Nový Čas Ďurica, ktorému však nad hlavou stále lieta nedoriešená minulosť v podobe exmilenky Gabriely z Bratislavy.

Tá najskôr tvrdila, že ju mal Ďurica nakaziť HPV vírusom, ktorý sa prenáša aj sexuálnym stykom. Podľa oficiálneho rozsudku sa však mala Ďuricovi po sérii súdnych pojednávaní na Okresnom súde v Dunajskej Strede ospravedlniť, no odmietla tak spraviť pretože tvrdí, že rozsudok bol vynesený na základe sfalšovanej zdravotnej dokumentácie.

Náš hokejista Juraj Slafkovský tvorí pár s kanadskou modelkou Angélie.
Absolútne ju nespoznáte: Slafkovského priateľka vytiahla nezvyčajnú hračku! Zobraziť článok

"Rozsudok je právoplatný. To, čo tvrdí ona, je absolútne vylúčené,“ povedal nášmu denníku po vynesení rozsudku právny zástupca Jána Ďuricu Jozef Obert.

Michal Sýkora dlží aj slovenskému futbalistovi Dušanovi Šventovi.
Český hokejista má miliónové dlhy: Pred súd ho chcú postaviť okradnutí športovci, je medzi nimi aj Slovák Švento Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk