Absolútne ju nespoznáte: Slafkovského priateľka vytiahla nezvyčajnú hračku!

Juraj Slafkovský (20), hviezda NHL a miláčik slovenských fanúšikov, sa pred nedávnom objavil na očiach verejnosti s novou priateľkou, ...

Juraj Slafkovský (20), hviezda NHL a miláčik slovenských fanúšikov, sa pred nedávnom objavil na očiach verejnosti s novou priateľkou, kanadskou modelkou Angelie. Tá svojich fanúšikov na Instagrame nedávno poriadne prekvapila!

Fotogaléria

Angelie totiž zverejnila sériu fotografií, na ktorých pózuje s nezvyčajnou „módnou“ vychytávkou na tvári — veľkou maskou s liečivým červeným svetlom.

Michal Sýkora dlží aj slovenskému futbalistovi Dušanovi Šventovi.
Český hokejista má miliónové dlhy: Pred súd ho chcú postaviť okradnutí športovci, je medzi nimi aj Slovák Švento Zobraziť článok

Tento futuristický doplnok, ktorý údajne pomáha zlepšovať kvalitu pleti a regeneráciu buniek, spôsobil na instagrame poriadny rozruch. Kým niektorí obdivujú Angelie za to, že sa stará o svoju krásu pokrokovými technológiami, iní si neodpustili vtipné poznámky, že viac pripomína Robocopa než modelku.


 

Samotný príspevok sa dá, samozrejme, považovať za reklamnú spoluprácu. Dotyčnú masku si môžete v pohode zakúpiť na internete za cenu 306 eur. Ak chcete mať teda starostlivosť ako vyvolená celkovej draftovej jednotky NHL z roku 2022.

Bývalá česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková nedávno porodila druhú dcéru.
Bývalá česká tenistka zažila nočnú moru: Tri potraty a rakovina manžela! Zobraziť článok

Ako to už pri hviezdach býva, pozornosť médií a fanúšikov na seba Angelie púta nielen svojou krásou a kariérou, ale aj vzťahom so slovenskou hokejovou senzáciou. Či už so svetelnou maskou alebo bez nej, jedno je isté – táto dvojica sa stáva čoraz viac sledovanou!

FOTO Angelie v maske si môžete pozrieť v našej galérii TU!

Slovenská streľkyňa Danka Barteková.
Úspešná strelkyňa Barteková oslávila cez víkend 40-ku: Bábiky vymenila za flintu... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk