Bývalá česká tenistka zažila nočnú moru: Tri potraty a rakovina manžela!

Bývalá česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková otvorene priznáva, že zažila doslova nočnú moru. Po troch potratoch a rakovine manžela ...
  • Zdroj: instagram @andreasestinihlavackova

Bývalá česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková otvorene priznáva, že zažila doslova nočnú moru. Po troch potratoch a rakovine manžela ale konečne dobré správy!

FOTOGALÉRIA: Andrea Sestini Hlaváčková

Veľká bojovníčka bola na tenisových kurtoch a statočne bojuje aj v bežnom živote! Bývalá česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková porozprávala pre portál extra.cz o náročnom období, ktoré zažila. Pritom všetko v jej živote vyzeralo priam idylicky. Od roku 2017 je s manželom Fabriziom Sestinim. V roku 2019 sa im narodila dcéra Isabella a v roku 2022 sa Hlaváčková rozhodla ukončiť tenisovú kariéru, aby sa plne venovala rodine.

Novak Djokovič a Rafael Nadal pred vzájomným zápasom na OH v Paríži 2024.
Novak Djokovič poslal odkaz Nadalovi: Človeče, nerob to! Zobraziť článok

Tri potraty a rakovina manžela

Veľké problémy zažili s manželom pri snahe o druhé dieťa. Dnes už si užívajú vytúženú druhú dcérku Beu, no jej narodeniu predchádzali tri potraty. "Nevzdala som sa a tu mám výsledok nášho posledného pokusu. Dôležité je sa z toho nezrútiť, pretože je to niečo tak strašne bežného. Mnoho žien si tým prechádza, len o tom asi nehovoria, preto som o tom začala hovoriť otvorene kvôli nim, aby som tie ženy inšpirovala a tiež poukázala na to, že nie všetko je zaliate slnkom," hovorila nezlomná Sestini Hlaváčková pre extra.cz.

Aby toho ale nebolo málo, Sestini Hlaváčková a jej rodina zažila ďalšiu poriadne veľkú ranu, dokonca krátko pred narodením druhej dcéry. Jej manželovi Fabriziovi diagnostikovali lekári rakovinu štítnej žľazy. Po náročnom období ale konečne prichádzajú pozitívne správy! "Aktuálne má čistú diagnózu. Bol na rôznych terapiách, zabiehajú sa mu lieky na štítnu žľazu, takže by sme teraz mali zaklopať. Teraz sme všetci doma v poriadku a hlavne spokojní," teší sa bývalá česká tenistka.

Bývalá svetová trojka v ženskej štvorhre, ktorá si počas tenisovej kariéry na turnajových odmenách zarobila viac ako 5 miliónov dolárov, si okrem pokojného rodinného života užíva aj novú kariérnu dráhu, dala sa na moderovanie. "Pracujem na tom niekoľko rokov a je to niečo, čo som vždy chcela robiť. Snažím sa v tom stále zlepšovať. Baví ma to a musím povedať, že je to trošičku taký adrenalín, ktorý mi pripomína ten tenis," teší sa Hlaváčková Sestini, ktorá si našla nový pracovný smer.

Bývalý tenista Hrbatý ponúka luxusné sídlo na Kolibe za milióny
Bývalý tenista Hrbatý ponúka luxusné sídlo za milióny: Prečo sa zbavujem honosnej vily! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk