Winnipeg prepisuje klubovú históriu: Dokonalý štart v NHL

Hokejisti Winnipegu zvíťazili v noci na pondelok v NHL nad Pittsburghom 6:3. Sezónu tak odštartovali piatimi výhrami, čo sa im nikdy ...
  • Zdroj: SITA/AP

Hokejisti Winnipegu zvíťazili v noci na pondelok v NHL nad Pittsburghom 6:3. Sezónu tak odštartovali piatimi výhrami, čo sa im nikdy v histórii klubu nepodarilo.

Jets majú na konte 10 bodov a vedú Západnú konferenciu spoločne s Dallasom. San Jose prehralo aj šiesty duel ročníka, keď nestačilo na Colorado doma 1:4. Slováci sa v troch zápasoch na ľade nepredstavili.

NHL:
Winnipeg - Pittsburgh 6:3

Góly: 33. Connor (Ehlers, C. Miller), 38. Scheifele (C. Miller, Stanley), 40. Namestnikov (Ehlers, Pionk), 45. Lowry (Appleton, Morrissey), 48. Appleton (Pionk), 58. Niederreiter (Morrissey) – 22. Hayes (Rakell, Puljujärvi), 26. Eller (E. Karlsson, Glass), 42. Eller

Anaheim - Los Angeles 1:4

Góly: 59. R. Strome (Terry, Vatrano) – 44. Kempe (Kopitar, M. Anderson), 49. Laferriere, 59. Fiala (Danault, Gavrikov), 60. M. Anderson (Turcotte, Rittich)

San Jose - Colorado 1:4

Góly: 19. Eklund (Granlund, Toffoli) – 7. Colton (MacKinnon, Makar), 17. Colton (Rantanen, Makar), 50. Kiviranta (Manson, Ludvig), 59. Makar (MacKinnon, Girard)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk