Desivý zážitok hviezdy Bayeru Leverkusen: Autonehoda vo vysokej rýchlosti!

Takto si nedeľu nepredstavoval! Futbalový útočník Bayeru Leverkusen Victor Boniface (23) mal v ranných hodinách vážnu nehodu na nemeckej ...
  • Zdroj: Northfoto

Takto si nedeľu nepredstavoval! Futbalový útočník Bayeru Leverkusen Victor Boniface (23) mal v ranných hodinách vážnu nehodu na nemeckej diaľnici. Luxusný Mercedes s ním na mieste spolujazdca narazil do nákladného auta. Mal však obrovské šťastie v nešťastí a vyviazol bez väčších zdravotných problémov. Po vyšetrení bol prepustený z nemocnice.

FOTOGALÉRIA: Victor Boniface

„Je v poriadku, Boniface má len dve drobné zranenia na ruke. Vodič a Boniface boli ošetrení a vyšetrení v nemocnici a teraz dorazili v poriadku späť do Kolína nad Rýnom,“ prezradil pre portál Bild jeho klub Bayer Leverkusen.

Hviezda Leverkusenu na svojom instagramovom profile po kolízii zverejnila snímky a videá z miesta nehody. Victor mal na nich zakrvavenú ruku, neskôr všetko vymazal. Medzičasom sa ale zábery rozšírili na všetkých sociálnych sieťach. Následne 23-ročný útočník napísal len krátke vyjadrenie: „Boh je najväčší.“

Hviezdny argentínsky futbalista Lionel Messi.
Lionel Messi žiari ako v najlepších rokoch: Druhý hetrik v rade za 33 minút! Zobraziť článok

Nehoda sa stala na diaľnici po ceste zo zápasu, v ktorom Bonifaceho Bayer Leverkusen zdolal Eintracht Frankfurt. „Šofér išiel s Mercedesom v prostrednom z troch jazdných pruhov v smere na Frankfurt, keď podľa vlastného vyjadrenia kvôli únave nezvládol riadenie a bočne sa stretol s kamiónom, ktorý išiel v pravom pruhu vedľa Mercedesu,“ napísal s odkazom na policajnú správu web ESPN.

Bez zranení vyviazol aj vodič kamiónu. Bild informoval, že celková škoda sa vyšplhala takmer na 200-tisíc eur.

Liverpool si v derby poradil s Chelsea.
Liverpool zdolal Chelsea a vrátil sa na čelo, Manchester City odvrátil zaváhanie Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk