Tréner Weiss prehovoril po derby: Takáča som už otravoval. Kto je najlepší hráč ligy?

Po najväčšom slovenskom futbalovom derby sa teší bratislavský Slovan, ktorý vyhral v 11. kole Niké ligy na trávniku Spartaka Trnava 1:0.

Po najväčšom slovenskom futbalovom derby sa teší bratislavský Slovan, ktorý vyhral v 11. kole Niké ligy na trávniku Spartaka Trnava 1:0.

Fotogaléria

Tréneri aj aktéri na trávniku si pochvaľovali búrlivú atmosféru, v hľadisku bolo vyše 13500 divákov, z toho asi tisícka fanúšikov Slovana. "Trnava dobre vstúpila do zápasu, bojovala, bola agresívna, skúšali sme sa presadiť našou kvalitou. Strelili sme gól po peknej akcii, ktorú sme vystavali od nášho brankára. Som šťastný, že sme vyhrali. Vždy to je výnimočné, ak uspejete v derby. Špeciálne pre fanúšikov. V Trnave sú zápasy vždy veľmi ťažké. Výhru sme potrebovali, mali sme dva náročné týždne, teraz sme späť, chceme byť číslo jeden a na to potrebujeme víťaziť," zhodnotil stopér Slovana Guram Kašia.

Spartak Trnava v ďalšom kole cestuje na pôdu Trenčína (27.10. o 15:30), Slovan čaká už v utorok duel Ligy majstrov v Girone (22.10. o 21:00), stretnutie najbližšieho ligového kola s Komárnom má odložené na december pre rekonštrukciu trávnika na Tehelnom poli. V sobotu 26. októbra o 13:30 však bude hrať súboj Slovnaft Cup-u v Spišskej Novej Vsi.

Bývalý anglický rozhodca a súčasný delegát UEFA Howard Webb gestikuluje
Revolúcia vo futbale? Novým pravidlom chcú brankárom klepnúť po prstoch Zobraziť článok

Marek sa chce rozlúčiť s repre v novembri.
Najbohatší futbalisti: Za rok majú viac ako Hamšík za kariéru Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk