Legenda posiela odkaz Vlhovej: Dôležitá je psychika, toto nemôže vnímať! Predstaví sa v Söldene?

Nová sezóna Svetového pohára v alpskom lyžovaní odštartuje podľa plánu v sobotu 26. októbra. Postaví sa na trať aj slovenská hviezda ...

Nová sezóna Svetového pohára v alpskom lyžovaní odštartuje podľa plánu v sobotu 26. októbra. Postaví sa na trať aj slovenská hviezda Petra Vlhová (29)?

Fotogaléria

Na klinike Hospital du Valais v Sione ju 5. februára operoval Olivier Siegrist, pričom v tomto zdravotníckom stredisku sa začala aj jej rehabilitácia. Slovenka sa prvýkrát postavili na lyže koncom augusta vo švajčiarskom stredisku Zermatt. Následne predsezónnu prípravu absolvovala na južnej pologuli v Argentíne. Po desiatich mesiacoch sa naša úspešná lyžiarka postaví na svah, ale vo vzduchu visí otázka, či to bude vo švédskom Söldene.

Bývalá úspešná slovenská lyžiarka Jana Gantnerová-Šoltýsová v rozhovore pre sportweb.sk prezradila, že taká dlhá absencia sa podpíše pod jej výkonnosť.

„Do formy, ktorú mala pred troma rokmi, keď vyhrala Svetový pohár, sa asi nedostane. Do formy z minulého roka by to nemal byť problém, ale bude to chvíľu trvať. Z vyjadrení, ktoré som zaregistrovala po jej návrate zo sústredenia v Argentíne, vyplýva, že o týždeň v Söldene štartovať nebude, ale rada by sa predstavila v ďalších pretekoch v Levi, kde mala vždy výborné výsledky,“ prezradila bývalá reprezentantka.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk