Trenčín konečne zlomil smolu, Košičania prišli o víťaznú sériu po gólovej prestrelke

Počas 11. kola Niké ligy boli fanúšikovia svedkami napínavých duelov. Futbalisti Trenčína sa konečne radovali zo zisku troch bodov, no ...
  • Zdroj: Facebook/MFK Zemplín Michalovce

Počas 11. kola Niké ligy boli fanúšikovia svedkami napínavých duelov. Futbalisti Trenčína sa konečne radovali zo zisku troch bodov, no Košice majú naopak hlavu v smútku.

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili nad FC Košice 3:2. Je to pre nich prvé ligové víťazstvo po štyroch zápasoch, resp. po troch prehrách za sebou. Na konte majú 10 bodov, Košičania o dva viac.

Domáci išli do vedenia už v 4. minúte, keď Marcin na dvakrát prekonal brankára Šípoša. V 36. minúte hostia kuriózne vyrovnali, keď brankár domácich Sahihovič nezachytil prihrávku Bahiho - 1:1. Po hodine hry sa presadil Miljanič, ktorý prvým gólom v slovenskej lige poslal hostí do vedenia - 2:1. Michalovčania však predviedli ukážkový obrat, keď Danko strelou z väčšej vzdialenosti prekonal Šípoša a Volanakis v 73. minúte zakončil ofenzívnu akciu na 3:2.

MFK Zemplín Michalovce - FC Košice 3:2 (1:1)
Góly: 3. Marcin, 67. Danko, 73. Volanakis - 36. Bahi (vl.), 59. Miljanič. Rozhodcovia: Očenáš – Jekkel, Pacák, ŽK: Marcin, Taraduda, Sahinovič - Krivák, Niarchos, 1798 divákov

Futbalový fanshop ŠK Slovan Bratislava.
Najväčší rivali Trnava a Slovan si merajú sily už aj v predajniach: Derby cien vo fanshopoch! Zobraziť článok


        

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk