Otvorená spoveď českého hokejistu: Stal som sa alkoholikom!

Zahral si v NHL aj za HC Slovan Bratislava! Reč je o bývalom českom hokejistovi Petrovi Míkovi, ktorý prehovoril o svojej závislosti.
  • Zdroj: bezfrazi.cz

Zahral si v NHL aj za HC Slovan Bratislava! Reč je o bývalom českom hokejistovi Petrovi Míkovi, ktorý prehovoril o svojej závislosti.

„Logicky každému napadlo, že som problémový. Toto nie je normálne. Táto povesť išla so mnou. Začalo sa to v Havířove. Boli sme na ubytovni traja, trochu ublížení a naštvaní, že sme tu a nie niekde inde. Tak sme išli na pivo, potom znova,“ priznal bývalý český reprezentant.

Pripomenul aj jeden zážitok z ikonickej českej ulice. „Keď som hrával vo Vítkoviciach, trochu sme sa zdržali na Stodolnej. Tréning som síce zvládol bez problémov, ale niekto nás bonzol, že nás v noci videl. Nebolo to dobré. Ale inak som žiadny problémista nebol.“

Bývalý tenista Hrbatý ponúka luxusné sídlo na Kolibe za milióny
Bývalý tenista Hrbatý ponúka luxusné sídlo za milióny: Prečo sa zbavujem honosnej vily! Zobraziť článok

Problémy s alkoholom sa stali neúnosné. „Chutilo mi pivo. Veľmi. Za jeden večer som v istom období vypil aj 17 pív a nespadol som pod stôl. Alkoholikom sa nenarodíte, ale stanete. Je to vážna téma. Keď to niekomu uletí, môže sa to skončiť fatálne. Zásadné je, aby bol človek k sebe maximálne úprimný a priznal si to. Rozhodnutie musí prísť hlavne zvnútra,“ priznal Míka.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk