Colorado prvýkrát v sezóne zvíťazilo: Bodová žatva hráčov Winnipegu

Hokejisti Winnipegu sú v NHL aj naďalej bez prehry a vedú Západnú konferenciu. V noci na sobotu si vo svojom štvrtom zápase sezóny poradili ...
  • Zdroj: TASR/AP

Hokejisti Winnipegu sú v NHL aj naďalej bez prehry a vedú Západnú konferenciu. V noci na sobotu si vo svojom štvrtom zápase sezóny poradili so San Jose 8:3.

Traja hráči Jets si zapísali štyri kanadské body, Cole Perfetti dva góly a dve asistencie, Vladislav Namestnikov s Nealom Pionkom po góle a troch asistenciách. Winnipeg má na konte osem bodov, rovnakú bilanciu má aj Calgary.

Colorado zvíťazilo prvýkrát v sezóne, keď zdolalo Anaheim 4:3 po predĺžení. O rozhodujúci presný zásah sa postaral Nathan MacKinnon v 65. minúte. Slováci sa v noci na sobotu na ľade nepredstavili.

NHL - výsledky:

Pittsburgh - Carolina 1:4

Góly: 13. D. O'Connor (Eller, Puljujärvi) – 14. Blake (Robinson, Kotkaniemi), 27. Nečas (Jarvis, Sebastian Aho), 38. Gostisbehere (Svečnikov, Nečas), 51. Roslovic (Kotkaniemi, Orlov)

Winnipeg - San Jose 8:3

Góly: 2. Morrissey (C. Miller, Ehlers), 10. Ehlers (Vilardi, Scheifele), 14. Ehlers (Perfetti), 19. Pionk (Iafallo, Namestnikov), 22. Connor (Pionk, Vilardi), 50. Perfetti (Iafallo, Namestnikov), 53. Perfetti (Pionk, Namestnikov), 60. Namestnikov (Pionk, Perfetti) – 12. Toffoli (Walman, Granlund), 31. Kunin (Grundström, Ceci), 51. Zetterlund (Toffoli, Granlund)

Colorado - Anaheim 4:3 pp

Góly: 21. Mittelstadt (Kovalenko, Makar), 41. Colton (Mittelstadt, Rantanen), 52. Colton (Rantanen, MacKinnon), 65. MacKinnon (Rantanen) – 7. Leo Carlsson, 20. R. Strome (Dumoulin), 60. Terry (Zellweger)

Juraj sa chvíľu ošíval, no nakoniec zo seba vypľul odpoveď.
Slafkovského pritlačili otázkou k múru: Najlepší Slovák v NHL? No predsa... Zobraziť článok

Bývalý tenista Hrbatý ponúka luxusné sídlo na Kolibe za milióny
Bývalý tenista Hrbatý ponúka luxusné sídlo za milióny: Prečo sa zbavujem honosnej vily! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk