Šokujúca správa zo zámoria: Juraj Slafkovský sa zranil! Sezóna v ohrození?

Slovenský talent Juraj Slafkovský zažil veľmi nepríjemné chvíle. Na piatkovom tréningu Montrealu Canadiens sa totiž zranil. Na videu ...
  • Zdroj: X/RDS/Reprofoto

Slovenský talent Juraj Slafkovský zažil veľmi nepríjemné chvíle. Na piatkovom tréningu Montrealu Canadiens sa totiž zranil. Na videu je vidieť, ako ho trápi bolesť ramena a následne predčasne opúšťa ľadovú plochu.

FOTOGALÉRIA: Šokujúca správa zo zámoria: Juraj Slafkovský sa zranil! Sezóna v ohrození?

Hoci tréner Martin St. Louis oznámil, že Slafkovský s tímom vycestuje na nasledujúci trip do New Yorku, nie je zaručené, že sa objaví na ľade v zápase proti Islanders. Stretnutie je na programe v noci zo soboty na nedeľu, a otázka, či dvadsaťročný slovenský krídelník nastúpi, zostáva nezodpovedaná. 

Na archívnej snímke Richard Lintner a Juraj Slafkovský.
Lintner sa pustil do zväzu: Slafkovský? Samovražda a facka mladíkovi Zobraziť článok

Bývalá draftová jednotka zažíva vydarený štart do aktuálnej sezóny NHL. V prvých piatich zápasoch nazbieral štyri body za jeden gól a tri asistencie. Tímové výkony sú však kolísavé. Z piatich duelov Montreal triumfoval len v dvoch prípadoch. Očakávalo sa, že slovenský útočník bude hrať kľúčovú úlohu pri stabilizácii tímu, no jeho zranenie môže výrazne zamiešať karty.

Juraj sa chvíľu ošíval, no nakoniec zo seba vypľul odpoveď.
Slafkovského pritlačili otázkou k múru: Najlepší Slovák v NHL? No predsa... Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk