Bývalý tenista Hrbatý ponúka luxusné sídlo za milióny: Prečo sa zbavujem honosnej vily!

Je na predaj! Honosná vila v luxusnej časti na bratislavskej Kolibe je oficiálne v ponuke. Bývalý tenista a niekdajší 12. hráč sveta ...
  • Zdroj: anc

Je na predaj! Honosná vila v luxusnej časti na bratislavskej Kolibe je oficiálne v ponuke. Bývalý tenista a niekdajší 12. hráč sveta Dominik Hrbatý (46) sa snaží predať svoje dlhoročné luxusné sídlo v metropole Slovenska, ktorého hodnota sa odhaduje na milióny eur. Denníku Nový Čas prezradil, prečo sa tak rozhodol urobiť.

FOTOGALÉRIA: Bývalý tenista Hrbatý ponúka luxusné sídlo za milióny: Prečo sa zbavujem honosnej vily!

Pre rodinu a úspech svojej jedinej dcérky Elly (13) urobí čokoľvek. Prvý októbrový deň odletel Dominik Hrbatý s manželkou Nellou i s dcérou na slnečnú Floridu, konkrétne do mestečka West Palm Beach.

„Pobudneme v Amerike až desať mesiacov. Odišli sme s rodinou najmä preto, že dcére Elle chceme splniť s manželkou jej veľký sen, a to stať sa profesionálnou golfistkou. Má veľký talent, takže chceme, aby ho rozvíjala a v zámorí sú na to skvelé podmienky. Okrem toho tu aj študuje,“ povedal na úvod pre náš denník Hrbatý.

Život v zámorí

A to je aj hlavný dôvod, prečo sa v týchto dňoch snaží oficiálne cez známu realitnú spoločnosť predať svoje honosné sídlo na bratislavskej Kolibe. „Áno, našu vilu som dal do realitky na predaj. Po roku rozmýšľania som sa rozhodol ponúknuť vilu na trh. Vnímam to tak, že to predávam preto, lebo desať mesiacov v roku budeme v Amerike. Náš život sa zo Slovenska presunul do zámoria,“ ozrejmila slovenská tenisová legenda.

Obaja žiaria šťastím.
Hantuchová je obklopená luxusom: Nový domov v gigantickej vile priateľa! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk