Bývalý hráč Realu zažil životný šok: Vytetoval si meno dietaťa, no o pár dní to oľutoval

Bývalý hráč Realu Madrid Vinícius Tobias (20) sa nechal uniesť láskou k svojej dcére Maite tak veľmi, že si jej meno nechal vytetovať ...
  • Zdroj: Instagram/@iingridllima

Bývalý hráč Realu Madrid Vinícius Tobias (20) sa nechal uniesť láskou k svojej dcére Maite tak veľmi, že si jej meno nechal vytetovať na predlaktie. Len pár dní po tom, čo už mal na ruke „Maite, milujem ťa“, však zažil enormný šok.

FOTOGALÉRIA: Šokujúce odhalenie: Futbalista si vytetoval meno dcérky, no o pár dní to oľutoval

Jeho bývalá manželka Ingrid Lima zverejnila na sociálnych sieťach ohromujúce odhalenie. Vinícius Tobias totiž nie je biologickým otcom dieťaťa.

Brazílska influencerka Ingrid vo svojom verejnom vyhlásení priznala, že počas obdobia počatia Maite mala s Tobiasom otvorený vzťah. „Vinícius a ja sme už nejaký čas neboli spolu. Obaja sme mali vzťahy s inými ľuďmi,“ uviedla Ingrid na svojom profile. Po príchode dcéry na svet sa rozhodli pre test DNA, ktorý odhalil, že futbalista nie je biologickým otcom Maite. „Maite nie je Viníciova dcéra,“ priznala so smutnou pravdou. Dvojica sa rozišla ešte pred narodením dievčatka 8. októbra.

 Útočník Athletica Bilbao bol po slovných útokoch nútený zrušiť si účty na sociálnych sieťach.
Prídu na Slovensko hviezdy?! ME do 21 rokov lákajú už teraz Zobraziť článok

Tobias, ktorý sa kedysi považoval za nástupcu Daniho Alvesa či Trenta Alexandra-Arnolda, zatiaľ verejne nekomentoval výsledok testu. Pred pár rokmi očaril svet svojimi výkonmi na Juhoamerických majstrovstvách do 15 rokov, kde strelil gól vo finále proti Argentíne. Práve tieto výkony zaujali futbalových gigantov ako Bayern Mníchov, Juventus či Real Madrid, ktorý ho následne získal na hosťovanie.

Počas svojho pôsobenia v Reale Madrid odohral len jeden zápas za seniorský tím, no jeho kariéra pokračovala návratom do Šachtaru Doneck, kde momentálne hráva. 

Na snímke fanúšikovia Spartaka počas zápasu 6. kola nadstavbovej časti Niké ligy skupiny o titul FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava.
Rizikové futbalové derby Trnava – Slovana: Polícia zverejnila dôležitý oznam Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk