Vlhovej priateľ posledné tri mesiace potichu tvrdo pracuje: Kyselicov tajný plán!

Ide ako píla! Michal Kyselica, priateľ našej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej, sa v poslednom čase potichu venuje vlastnej fyzickej a ...
  • 7Galéria
  • Zdroj: ig/PetaVlhova/MichalKyselica

Ide ako píla! Michal Kyselica, priateľ našej lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej, sa v poslednom čase potichu venuje vlastnej fyzickej a psychickej príprave, pričom sa snaží dostať do top formy. 

Fotogaléria

Hoci jeho úsilie prebieha už 3 mesiace mimo reflektorov verejnosti, jeho najbližší vidia, že Kyselica za uplynulé tri mesiace prešiel radikálnou zmenou a nastavil si jasný cieľ: byť vo vrcholovej forme!

Moment zo slávnosti, keď si Patrícia preberá české občianstvo.
Sexi bobistka sa vzdala slovenského občianstva: Podmienky u nás? Je to šialené! Zobraziť článok

"Update pre všetkých, ktorí ma nejaký čas nevideli," začal svoje rozprávanie Kyselica v instagramovom príbehu. "Nebojte sa, nie som tučný. Pravdupovediac, začal som posledné tri mesiace potichu cvičiť, aby som sa dostal do vrcholovej formy, ktorú som mal v roku 2016. Stále mám pred sebou dlhú cestu," dodal ďalej Kyselica, ktorého verejnosť pozná predovšetkým ako stabilnú oporu Vlhovej v jej športovej kariére, no Michal celkom očividne nezaháľa ani na vlastnom rozvoji.

Podľa zdrojov z jeho okolia sa Kyselica venuje náročným tréningom, ktoré zahŕňajú nielen fyzickú prípravu, ale aj mentálnu odolnosť. V kombinácii s jeho disciplínou to vedie k postupnému dosahovaniu lepších výsledkov, čo mu umožňuje byť rovnako odhodlaným a podporujúcim partnerom Vlhovej, ktorá čelí náročným výzvam v nadchádzajúcej sezóne.

Do nej sa bude totiž vracať po náročnom zranení kolena, ktoré utrpela v januári na domácom podujatí pretekov SP v Jasnej. Blízki Petry Vlhovej a Mateja Kyselicu tvrdia, že ich vzťah je pevný a vzájomná podpora je kľúčom k tomu, aby obaja dosiahli svoje ciele – Petra na snehu a Michal vo svojej ceste k vrcholovej forme.

Juraj sa chvíľu ošíval, no nakoniec zo seba vypľul odpoveď.
Slafkovského pritlačili otázkou k múru: Najlepší Slovák v NHL? No predsa... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk