Rizikové futbalové derby Trnava – Slovana: Polícia zverejnila dôležitý oznam

V uliciach Trnavy bude v sobotu (19. 10.) pre rizikový futbalový duel medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava viac policajtov. Popoludní ...
  • Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

V uliciach Trnavy bude v sobotu (19. 10.) pre rizikový futbalový duel medzi Spartakom Trnava a Slovanom Bratislava viac policajtov. Popoludní uzatvoria časť Kollárovej ulice. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

Kollárova ulica bude uzatvorená v sobotu v čase od 16.00 h do 21.30 h v úseku od svetelnej križovatky ulíc Kollárova - Hospodárska - Dohnányho po križovatku na Kollárovej v časti vjazdu do podzemných garáží nákupného centra. "Nie je vylúčené, že v súvislosti s bezpečnostnou situáciou bude ulica uzavretá aj skôr," doplnili policajti.

Pre obyvateľov Ulice Ľudmily Podjavorinskej bude vjazd možný cez Kollárovu ulicu (od svetelnej križovatky Hlboká - Kollárova) s následným vjazdom na sídlisko pri bytovom dome číslo štyri na Sladovníckej ulici (pri betónových kvetináčoch). Polícia žiada vodičov, aby rešpektovali pokyny hliadok. Fanúšikov a návštevníkov futbalového duelu žiada, aby sa vyhli nešportovému správaniu. Duel sa začne na Štadióne Antona Malatinského v sobotu o 18.00 h.

Mesto Trnava na svojom webe upozornilo, že uzávera ovplyvní aj linky číslo 3 a 4 mestskej autobusovej dopravy, ktoré nebudú obsluhovať zastávku Kollárova. "Obchádzková trasa bude vedená po uliciach Sladovnícka, Tamaškovičova a Dohnányho," priblížilo mesto. Linka 16 nebude v čase uzávery časti Kollárovej ulice obsluhovať zastávky Kollárova a City Aréna, obchádzková trasa bude viesť po uliciach Dohnányho a Tamaškovičova.

Basa hrozí kórejskému futbalovému reprezentantovi Hwang I-čoovi.
Exhráč Premier League nahrával doma porno: Hrozí mu tvrdý trest Zobraziť článok

 Útočník Athletica Bilbao bol po slovných útokoch nútený zrušiť si účty na sociálnych sieťach.
Prídu na Slovensko hviezdy?! ME do 21 rokov lákajú už teraz Zobraziť článok

Na archívnej snímke Richard Lintner a Juraj Slafkovský.
Lintner sa pustil do zväzu: Slafkovský? Samovražda a facka mladíkovi Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk