Exhráč Premier League nahrával doma porno: Hrozí mu tvrdý trest

Futbalovú šatňu možno vymení za studenú celu! Až štyri roky väzenia hrozí kórejskému futbalovému reprezentantovi Hwang I-čoovi.
  • Zdroj: Instagram/hwanguijo_official

Futbalovú šatňu možno vymení za studenú celu! Až štyri roky väzenia hrozí kórejskému futbalovému reprezentantovi Hwang I-čoovi.

Bývalý futbalista Nottinghamu Forrest či Norwich City si nelegálne nahrával doma sex s dvoma ženami. Podľa prokuratúry v juhokórejskom Soule sa Hwang mal natáčať hneď štyrikrát a jeho partnerky o tom nemali ani tušenie.

„Úprimne sa ospravedlňujem obetiam, ktoré som poškodil, a žiadam o čo najväčšiu zhovievavosť," povedal tridsaťdvaročný hráč na súde v Soule. Prípad sa dostal na verejnosť vlani v júni, keď futbalistova švagriná zverejnila jeho citlivé videá s cieľom ho vydierať. Žena si za to odpykáva tri roky za mrežami.

Žalobcovia požadujú pre Hwang I-čoa štvorročný trest väzenia. „Aj keď teraz pochybenie priznáva, pred začiatkom súdneho pojednávania obvinenie odmietol," uviedli. Rozsudok má padnúť 18. decembra.

Doteraz odohral za reprezentáciu Južnej Kórey 62 zápasov a za ten čas sa mu podarilo streliť 19 gólov. V roku 2019 vyhral aj Ázijské hry.

Hwang strávil na klubovej úrovni poslednú sezónu v Norwich City, kde hosťoval z Nottinghamu Forrest. Vo svojej kariére nastupoval aj za Olympiakos Pireus či francúzske Bordeaux. V lete sa presunul do tureckého Alanyasporu, za ktorý odohral tri zápasy a vsietil dva góly.

 Útočník Athletica Bilbao bol po slovných útokoch nútený zrušiť si účty na sociálnych sieťach.
Prídu na Slovensko hviezdy?! ME do 21 rokov lákajú už teraz Zobraziť článok

Bol otec dcéry Naomi.
Náhle zomrel MMA zápasník († 38): V minulosti tvoril pár so speváčkou Demi Lovato Zobraziť článok

Na archívnej snímke Richard Lintner a Juraj Slafkovský.
Lintner sa pustil do zväzu: Slafkovský? Samovražda a facka mladíkovi Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk