Sexi bobistka sa vzdala slovenského občianstva: Podmienky u nás? Je to šialené!

Slovensko prišlo o talentovanú športovkyňu. Bobistka Patrícia Tajcnárová (22) sa vzdala slovenského občianstva a získala české. V novej ...
  • Zdroj: instagram/patricia.tajcnar

Slovensko prišlo o talentovanú športovkyňu. Bobistka Patrícia Tajcnárová (22) sa vzdala slovenského občianstva a získala české. V novej sezóne tak bude o medaily bojovať pre našich susedov.

FOTOGALÉRIA: Patricia Tajcnárová

V rozhovore pre Nova Sport si pochvaľovala podmienky v Česku. „Som nadšená, bol to pre mňa emotívny moment. Je za tým mnoho driny, ktorú ľudia nevidia. Spadol mi obrovský kameň zo srdca, teraz už môžem v kľude súťažiť v českých farbách,“ povedala pre Nova Sport Tajcnárová.

Na novú sezónu sa pripravuje v klube Olymp Praha. „Český tím mi dal veľa, mám okolo seba dobrý tím a skvelé zázemie. Chcela by som mu to vrátiť dobrými výsledkami,“ dodala.

Na snímke slovenský hokejový reprezentant Michal Krištof počas tréningu.
Rusi zúria na Slováka v KHL: Vyzerá to na jeho koniec! Nespokojnosť s hracím časom, ponuka zo Švajčiarska Zobraziť článok

Tajcnárová uviedla, že jej blízke okolie ju v zmene podporilo. No neodpustila si kritiku na slovenské podmienky, ktoré označila za šialené.

Obaja žiaria šťastím.
Hantuchová je obklopená luxusom: Nový domov v gigantickej vile priateľa! Zobraziť článok

„Je to pravý opak toho, čo sa deje na Slovensku. Už som tom spomínala v minulosti a po olympijských hrách v Paríži o tom hovorili aj ďalší športovci. Podmienky na Slovensku sú šialené, zodpovední ľudia by sa mali rýchlo zamyslieť nad tým, čoho sa tam dopúšťajú,“ otvorene povedala.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk