Panarin so štyrmi bodmi a hetrikom, Slováci v noci nebodovali

Hokejisti New Yorku Rangers vyhrali v noci na piatok v zámorskej NHL na ľade Detroitu Red Wings 5:2. Hetrikom a asistenciou sa pod to ...
  • Zdroj: SITA/AP

Hokejisti New Yorku Rangers vyhrali v noci na piatok v zámorskej NHL na ľade Detroitu Red Wings 5:2. Hetrikom a asistenciou sa pod to podpísal Artemi Panarin, ktorý získal štvrtýkrát za sebou viac ako jeden bod v zápase.

Spomedzi Slovákov sa tešili z výhry všetci okrem Juraja Slafkovského. Jeho Montreal prehral 1:4 s Los Angeles Kings a 20-ročný útočník nastúpil v prvom útoku. Na ľade strávil 21:10 minúty, rozdal päť hitov a mal štyri bloky. Ďalší útočník Tomáš Tatar s krajanom Šimonom Nemcom z New Jersey vyhrali na ľade Ottawy 3:1.

Slafkovský je tvárou Montrealu.
Chcete vidieť Juraja Slafkovského v NHL? Pripravte si peňaženku! Zobraziť článok

Tatar ukončil zápas s ice timom 9:58 a troma strelami na bránu, obranca Nemec bol na ľade 13:58 minúty, zablokoval jedu strelu a zaznamenal dve trestné minúty. Tampa Bay s Erikom Černákom v druhej obrannej dvojici vyhrala 4:3 nad Vegas – Slovák mal mínusový bod, jeden blok, tri hity a na ľade bol 21:04 minúty. Päticu Slovákov dopĺňa Martin Fehérváry, ktorého Washington vyhral 3:2 nad Dallasom. Slovenský bek zablokoval 7 striel, rozdal štyri hity a mal aj jednu strelu na bránku. Celkovo hral 18:15 minúty a ukončil duel s mínuskou.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk