Frustrovaný Slovan, naštvaný Oremus: Pecararo zlomil hokejku o tvár Jasečka

Hokejisti bratislavského Slovana sú z Michaloviec už poriadne frustrovaní. Nedokázali ich zdolať viac ako rok a pol (séria 7 prehier), ...
  • Zdroj: TASR - Pavel Neubauer

Hokejisti bratislavského Slovana sú z Michaloviec už poriadne frustrovaní. Nedokázali ich zdolať viac ako rok a pol (séria 7 prehier), pričom z ostatných 15 vzájomných duelov vyhrali belasí len dvakrát.

Všetky tieto nezdary zažíva na vlastnej koži aj americký útočník Liam Pecararo (28), ktorý keď videl, že opäť prehrajú, nezmyselne napadol protihráčov, čo rozzúrilo aj trénera Petra Oremusa.

Keď hrá Slovan proti Michalovciam, mali by sa na belasých vypisovať kurzy ako na totálnych outsiderov, pretože na Zemplínčanov to proste nevedia. V predohrávke 13. kola sa síce ujali vedenia gólom Pecarara, ale domáce Michalovce piatimi zásahmi hravo otočili stav. Američanovi však stačili „len“ štyri kúsky od súpera, aby vybuchol. Iba 11 sekúnd po buly podrazil brankára Juliana Juncu (26), následne krosčekoval obrancu Sebastiana Jasečka (21) a následne sa ešte aj pobil s Adamom Vagrom (23). Spolu za to dostal 52 trestných minút a naparili mu aj dvojzápasový dištanc.

To naštvalo trénera Oremusa, ktorý si ho pozval na koberček. „Je to dospelý človek a musí si zorganizovať veci tak, aby takéto veci nerobil. Nepoznám jeho myšlienkové pochody, ale pevne verím, že to bolo naposledy. Pre tím je platný na ľade, a nie v šatni. Je v poriadku, ak ste motivovaní, ale musíte krotiť emócie. Toto si nemôže dovoliť,“ uviedol.

Ostrejšie sa vyjadril skúsený domáci obranca Adam Drgoň (39): „Krosček na hlavu je už cez čiaru, veď Jasečkovi o tvár zlomil hokejku. Uvidíme, čo na to povedia odborníci z disciplinárky, ale bolo to zbytočné a zákerné.“

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk