Rusi zúria na Slováka v KHL: Vyzerá to na jeho koniec! Nespokojnosť s hracím časom, ponuka zo Švajčiarska

Vyzerá to tak, že čoskoro bude o jedného Slováka v KHL menej! Slovenský hokejista bez povolenia opustil svoj klub, vyjadril nespokojnosť ...
  • Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Vyzerá to tak, že čoskoro bude o jedného Slováka v KHL menej! Slovenský hokejista bez povolenia opustil svoj klub, vyjadril nespokojnosť so svojou pozíciou a hracím časom. Na stole má ponuku zo Švajčiarska.

Odchod bez povolenia

"V utorok 15. októbra sa Michal Krištof zúčastnil komunikácie so školákmi v rámci Hokejovej hodiny na SŠ č. 18 a následne išiel na tréning nehrajúceho kádra. Po skončení tréningu hokejista bez povolenia opustil mužstvo. Klub neakceptuje ultimátnu formu správania zo strany hráča a mieni konať v právnej oblasti v súlade s normami predpisov KHL," dodáva ruský tím.

Michal Krištof v KHL pôsobí tretiu sezónu, z toho druhú v Soči. V aktuálnom ročníku sa útočníkovi nedarilo podľa predstáv, v 10 zápasoch nazbieral päť bodov (2+3). V minulej sezóne mal na konte 32 bodov v 54 stretnutiach.

Koniec v KHL

Podľa najnovších informácií už Michal Krištof prijal ponuku zo Švajčiarska a z KHL odchádza. Do konca sezóny sa upísal tímu SCL Tigers. V Langnau už absolvoval aj prvý tréning a v piatok by mal absolvovať s číslom 16 na drese svoju súťažnú premiéru. Bronzového medailistu z Pekingu švajčiarsky klub angažoval ako náhradu za zranených Saku Mäenalanena a Seana Malonea. O príchode slovenského útočníka švajčiarsky tím informoval na oficiálnom klubovom webe scltigers.ch.

 

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk