Vyhadzov z olympiády z nej urobil hviezdu, na internete teraz predáva sexi fotky

Hoci to neplánovala, paraguajská plavkyňa Luana Alonsová (20), si na letnej olympiáde v Paríži, získala obrovskú pozornosť.  Nie však ...
  • Zdroj: instagram/luanalonsom

Hoci to neplánovala, paraguajská plavkyňa Luana Alonsová (20), si na letnej olympiáde v Paríži, získala obrovskú pozornosť.  Nie však vďaka výkonom.

FOTOGALÉRIA: Luana Alonsová

Alonsová sa totiž s OH rozlúčila hneď v prvý deň a to nedobrovoľne. Paraguajčanka v rozplavbe na 100 m motýlik obsadila 6. miesto a nepostúpila do semifinále. Krátko po tom potvrdila, že to bola jej posledná olympiáda aj preteky vôbec. Luana totiž opustila olympijskú dedinu a vyrazila si zabávať sa do Paríža. To sa nepáčilo paraguajskmu olympijskému výboru, ktorý sa rozhodol plavkyňu poslať domov.

"Plávanie: ďakujem, že si ma nechalo snívať, naučilo si ma bojovať, snažiť sa, vydržať, obetovať sa, disciplínu a veľa iných vecí. Dala som ti kus svojho života a nevymenila by som ho za nič na svete," napísala na Instagrame. Alonsová má dnes viac ako milión sledovateľov.

Rakúsky futbalový tréner Ralf Rangnick.
Nečakaný problém pre nemeckého giganta: Lukratívnu ponuku odmietol už tretí kandidát Zobraziť článok

A krásna Luana, ktorú pred OH označovali za jednu z najkrajších športovkýň na hrách, svoju sexi postavu využila. Založila si účet na OnlyFans, kde svoje fotky ponúka. Účtuje si 35 dolárov mesačne.

Paraguajská plavkyňa Luana Alonsová je považovaná za najkrajšiu športovkyňu olympiády.
Najsexi športovkyňa dostala padáka z olympijskej dediny: Dôvodom bol nočný záťah! Zobraziť článok

„Vaša obľúbená bývalá plavkyňa. Sľubujem, že to neoľutujete. Zažijeme spolu veľa zábavy (v správach),“ uvádza na sieti.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk