Kuzminovej záplava fotiek z dovolenky: Aha, kde dobíjala baterky!

Dovolenka, ale aj aktívny pohyb! Biatlonistka Anastasia Kuzminová (40) dobíjala baterky na slnečnom ostrove!  

Dovolenka, ale aj aktívny pohyb! Biatlonistka Anastasia Kuzminová (40) dobíjala baterky na slnečnom ostrove!  

Fotogaléria

Nasťa si spolu s rodinou vychutnala zaslúžený oddych na nádhernom Cypre, kde spojila príjemné s užitočným – relax na pláži a aktívnu regeneráciu pred nadchádzajúcou zimnou sezónou.

„Skombinovali sme regeneračný tábor a rodinnú dovolenku,“ prezradila Kuzminová svojim fanúšikom na Instagrame. Na slnečných plážach Cypru čerpala energiu a užívala si teplé more, ale nezabudla ani na aktívny pohyb, ktorý jej pomáha udržať sa vo forme. „Toto je náš recept na dobitie batérií pred zimnou sezónou,“ dodala.

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé v drese Realu Madrid.
Divoký výlet Mbappeho v Štokholme: Sex, alkohol a čo prezradili správy v mobile? Zobraziť článok

Kuzminová zároveň oslavovala aj romantické výročie s manželom Danielom. „Pred 19 rokmi som ho spoznala,“ zverila sa fanúšikom s dojemným odkazom. „Láska na celý život!“ Fotky z ich cyperskej dovolenky, plné úsmevov, pohody a šťastia, zaplavili jej Instagram a je jasné, že bývalá biatlonistka si dovolenkové dni plne užívala.

Na záberoch je vidieť rodinnú harmóniu a skvelú atmosféru, ktorá panovala počas celej dovolenky. Kuzminová sa zdá byť dokonale pripravená na zimné výzvy – dobité baterky a láska po boku jej iste dodajú silu aj v nadchádzajúcich mesiacoch!

Slafkovský je tvárou Montrealu.
Chcete vidieť Juraja Slafkovského v NHL? Pripravte si peňaženku! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk