Chcete vidieť Juraja Slafkovského v NHL? Pripravte si peňaženku!

Chcete sa ísť v NHL pozrieť na draftovú jednotku Juraja Slafkovského (20)? V montrealskej aréne Bell Centre zacvakáte len za občerstvenie ...
  • Zdroj: SITA/AP

Chcete sa ísť v NHL pozrieť na draftovú jednotku Juraja Slafkovského (20)? V montrealskej aréne Bell Centre zacvakáte len za občerstvenie šialené sumy!

V dnes už legendárnej kanadskej aréne Bell Centre si totiž len za občerstvenie vysolíte poriadne mastné sumičky. Pivo? Pripravte si 18 dolárov, čo je v prepočte približne 16,5 eura. Chceli by ste si dať aj popkorn? To je ďalších 7 dolárov naviac. A to je stále len začiatok.

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé v drese Realu Madrid.
Divoký výlet Mbappeho v Štokholme: Sex, alkohol a čo prezradili správy v mobile? Zobraziť článok

Nachosy s omáčkou a syrom vás vyjdú na takmer 10 dolárov, kus koláča na 8 a za kanadskú špecialitu poutine vysolíte až 16 dolárov. Bežný slovenský fanúšik si tak naozaj bude musieť pripraviť vyšší rozpočet, ak si chce v Mekke hokeja užiť zápas Juraja Slafkovského a zároveň sa aj občerstviť!

Na snímke slovenskí lyžiari a súrodenci zľava Adam Žampa, Teo Žampa a Andreas Žampa počas brífingu k nadchádzajúcej sezóne.
Žampovci sa tešia na novú sezónu, pred sebou majú viacero výziev Zobraziť článok

Cena piva v Bell Centre je už dlho témou diskusie medzi fanúšikmi Montrealu Canadiens. Nie je prekvapením, že aj jedlo na zápasoch Canadiens nie je lacné, čo je pravdepodobne dôvod, prečo sa mnohí rozhodnú najesť sa doma pred zápasom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk