Divoký výlet Mbappeho v Štokholme: Sex, alkohol a čo prezradili správy v mobile?

Francúzsky útočník Kylian Mbappe lieta v poriadnych problémoch!
  • Zdroj: Northfoto

Francúzsky útočník Kylian Mbappe lieta v poriadnych problémoch!

Správy ako dôkaz

Začínajú sa objavovať podrobnosti o divokom výlete Kyliana Mbappeho v Štokholme. Podľa francúzskeho denníka Le Parisien prišiel Mbappe do Štokholmu na pozvanie svojho bývalého spoluhráča Nordiho Mukieleho. V druhú noc svojho pobytu vo Švédsku spoznal Mbappe v nočnom klube dievča, s ktorým strávil noc. Mal s ňou sex, no po vzájomnej dohode, čo dokazujú aj správy, ktoré si dvojica vymieňala. Mbappe si textové správy od ženy nechal uložené v telefóne a môžu poslúžiť ako dôkaz jeho obhajoby. Nie je však známe, či to bolo práve toto dievča, ktoré obvinilo Mbappeho zo znásilnenia.

Podľa francúzskeho RMC Sport vyzeral Mbappeho sprievod pri výlete do Štokholmu inak, ako zvyčajne. Jeho pravidelný bodyguard, ktorý zvyčajne sprevádza futbalistu, bol údajne na dovolenke. Ako náhradu si zobral Kylian Mbappe so sebou agenta svojho brata Ethana. V jeho sprievode bol aj jeho osobný asistent a spomínaný Nordi Mukiele, bývalý spoluhráč z PSG. Nie je tajomstvom, že v roku 2022 sa Mbappe rozhodol vymeniť svojho osobného strážcu, pretože ten pôvodný sa mu zdal príliš prísny a vybral si nového, hoci s menšími skúsenosťami a menším vplyvom a kontaktmi.

Novinár Romain Molina, renomovaný autor investigatívnych článkov, ktoré publikoval v médiách ako The Guardian, The New York Times či BBC, zverejnil na sociálnej sieti X informácie zo svojich zdrojov, podľa ktorých Kylian Mbappe nie je na tom psychicky najlepšie a údajne až príliš často popíja alkohol.

Späť Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk