Fínsky obranca Naamo strelil parádny gól, mal však jednu chybičku krásy

Trafil to parádne! Fínsky futbalový obranca Dario Naamo (19) sa v kvalifikačnom zápase o postup na Euro do 21 rokov, ktoré sa budúci ...
  • Zdroj: reprofoto/instagram/fo.iraq

Trafil to parádne! Fínsky futbalový obranca Dario Naamo (19) sa v kvalifikačnom zápase o postup na Euro do 21 rokov, ktoré sa budúci rok budú hrať na Slovensku, proti Čiernej Hore zapísal do streleckej listiny už v 5. minúte.

Na tom by nebolo nič zvláštne, keby mladý obranca rakúskeho tímu St. Pölten netrafil krásnou strelou vlastnú bránku!

Naamo chcel preniesť hru z ľavej strany na druhú stranu, ibaže na viditeľne mokrom trávniku to nezvládol. Loptu trafil tak, že letela vzduchom niekoľko metrov a pre nepripraveného gólmana Lucasa Bergströma bola v podstate nechytateľná.

Rodina Bernarda Arnaulta (75), ktorý je najbohatším mužom sveta vstupuje do klubu Paríž FC.
Vo svete futbalu môže prísť k obrovskej zmene: Vznik nového giganta? Zobraziť článok

Aj keď sa brankár Chelsea snažil, lopta zapadla za jeho chrbát. „Bol to naozaj nešťastný začiatok, ale ostatní chalani sa hneď zobrali Daria povzbudiť. Aj to niečo hovorí o našom tímovom duchu. Také momenty sa prosto stávajú. Teší ma, že sme nezačali panikáriť a hrali stále našu hru,“ povedal po zápase tréner Fínov Mika Lehkosuo.

Španielsko proti Srbsku nezaváhalo.
Španielsko s istotou postupu, divoká remíza Poľska s Chorvátskom Zobraziť článok

Fíni ešte v 10. min vyrovnali a v 71. min rozhodol o ich víťazstve druhým gólom Naatan Skytta. Fíni budú o účasť na Euro bojovať v baráži.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk