Famózny výkon Hudáčka: Štvorbodový zápas v Lige majstrov!

Slovenský hokejový útočník Libor Hudáček (34) predviedol v zápase hokejovej Ligy majstrov medzi Ťrincom a Uniou Osvienčim hviezdny výkon.

Slovenský hokejový útočník Libor Hudáček (34) predviedol v zápase hokejovej Ligy majstrov medzi Ťrincom a Uniou Osvienčim hviezdny výkon.

Fotogaléria

Strieborný medailista z majstrovstiev sveta v roku 2012 pôsobí v drese českého Třinca už tretiu sezónu, pričom v tamojšej najvyššej súťaži pravidelne podáva skvelé výkony. Tie si však tentokrát preniesol aj na medzinárodnú scénu.

V stretnutí hokejovej Ligy majstrov proti poľskému celku Unia Osvienčim zaznamenal dva presné zásahy, ku ktorým pridal ešte dve asistencie. Počas doterajších 6 zápasov, ktoré v aktuálnej sezóne tejto súťaže odohral zaznamenal už 12 bodov za 4 góly a 8 asistencií a spolu s českým útočníkom Michalom Špačekom sa nachádza na čele tabuľky najproduktívnejších hráčov.

Počas duelu proti poľskému zástupcovi, ktorí v súťaži nahradil Slovan Bratislava, si svoje osobné štatistiky dokázali vylepšiť aj ďalší slovenskí hokejisti - Marko Daňo (0+2), Patrik Hrehorčák (1+0), Miloš Roman (1+0), Martin Marinčin (0+1), Viliam Čacho (0+1). Třinec v stretnutí porazil Uniu Osvienčim výsledkom 7:3.

Futbalová reprezentácia Rumunska do 21 rokov postúpila na Majstrovstvá Európy 2025, ktoré sa budú konať na Slovensku.
Neuveriteľný gól Rumunov zbúral internet: Futbaloví fanúšikovia sú v nemom úžase! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk