Manažér Garaj o zázraku Levíc: Aj ráno som myslel, že snívam

Hotový zázrak! Úradujúci majstri Slovenska Patrioti Levice šokovali basketbalovú Európu, keď v Európskom pohári FIBA zdolali silnú Zaragozu. ...
  • Zdroj: Patrioti Levice

Hotový zázrak! Úradujúci majstri Slovenska Patrioti Levice šokovali basketbalovú Európu, keď v Európskom pohári FIBA zdolali silnú Zaragozu. Zápas, ktorý mnohí považovali za nerovný súboj outsidera proti veľkému favoritovi, skončil nakoniec víťazstvom Levíc 96:80. Zisťovali sme aj to, ako to bude po historickom úspechu s odmenami.

FOTOGALÉRIA: Levice

Generálny manažér Levíc Ladislav Garaj po zápase neskrýval nadšenie a priznal, že triumf nad španielskym gigantom bol pre neho doslova ako sen. „Je to niečo fantastické! Keď som sa ráno zobudil, stále som nevedel, či sa mi sníva, alebo je to pravda,“ žiaril šťastím pre Nový Čas.

Slovenská basketbalistka Barbora Wrzesiňská.
Veľká rana pre slovenský basketbal: Kapitánka ukončila reprezentačnú kariéru Zobraziť článok

Levice išli do súboja so Zaragozou s rešpektom, no odhodlané predviesť najlepší možný výkon. „Išli sme do toho súboja s malou dušičkou, aj keď sme ne­chceli pôsobiť len odovzdane, že to chceme len nejakým spôsobom odohrať a uhrať čo najmenšiu prehru. Nie, chalani sa medzi sebou hecovali a chceli vyhrať,“ pokračoval Garaj s tým, že atmosféra v hale bola elektrizujúca. Tento úspech navyše zaznamenali aj vo svete, keďže aj zo zahraničia dorazilo do klubu množstvo gratulácií.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk