Serena Williamsová prehovorila z nemocnice: Hrčka veľká ako grep!

Veľký strach zažila bývalá americká tenistka Serena Williamsová. V oblasti krku si našla hrčku, ktorá neustále rástla a dosiahla až veľkosť ...
  • Zdroj: Tik Tok/@serena

Veľký strach zažila bývalá americká tenistka Serena Williamsová. V oblasti krku si našla hrčku, ktorá neustále rástla a dosiahla až veľkosť grepfruitu. Preto podstúpila operáciu, prihovorila sa z nemocničného lôžka.

FOTOGALÉRIA: Serena Williamsová

Legendárna americká tenistka Serena Williamsová zažíva náročné chvíle. Skončila na nemocničnom lôžku, je po operácii cysty, ktorú si našla v oblasti krku. "Ešte v máji som si našla hrčku na krku. Okamžite som išla k doktorovi a podstúpila som magnetickú rezonanciu. Povedali mi, že mám brachiálnu cystu. Počuli ste už o tom niekedy?," prihovorila sa Serena fanúšikom z nemocničného lôžka a zverejnila video na sociálnej sieti TikTok.

"Povedali mi, že nie je potrebné to odstrániť, ak si to neželám. Tak som to nespravila, ale ďalej to rástlo. Rozhodla som sa pre viac testov a podľa troch vyšetrení a ešte jednej biopsie je všetko negatívne. Ale doktori mi povedali, že by som si to mala dať radšej ihneď odstrániť, pretože to už bolo veľkosti malého grepfruitu a mohlo by sa to zapáliť alebo vytiecť," opisovala víťazka 23 grandslamových titulov v dvojhre svoje ťažkosti so zdravím.

"Tak som si to dala odstrániť. Cítim sa vďačná a šťastná, že všetko dobre dopadlo a predovšetkým som zdravá," spadol Serene obrazne povedané kameň zo srdca. Američanku však mrzí, že kvôli zdravotným problémom a pobytu v nemocnici prišla o niekoľko udalostí, na ktorých by za normálnych okolností nechcela chýbať. "Toľko vecí mi ušlo, ako odovzdávanie cien Žena roka, koniec Rafaela Nadala a ja sa stále zotavujem. Ale zlepšuje sa to. Zdravie je vždy na prvom mieste," napísala na sociálnej sieti X.

43-ročná americká tenisová legenda je od 16. novembra 2017 vydatá za amerického internetového podnikateľa a investora Alexisa Ohaniana. Je známy ako spoluzakladateľ a bývalý výkonný predseda sociálnej siete Reddit. Spoluzakladal tiež rannú fázu spoločnosti rizikového kapitálu Initialized Capital, pomohol spustiť webovú stránku na vyhľadávanie cestovania Hipmunk a založil sociálny podnik Breadpig. Jeho majetok je odhadovaný na 150 miliónov dolárov. Spolu so Serenou Williamsovou vychovávajú dve dcéry - Alexis Olympiu (7) a Adiru River (1). 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk