Trapas Conora McGregora: Na párty vyštartoval po cudzej žene, zasiahnuť musela snúbenica!

Írsky bojovník MMA Conor McGregor nemôže chýbať na poriadnej párty. Tentoraz sa ale postaral o poriadny trapas, keď na tanečnom parkete ...
  • Zdroj: X/FearBuck

Írsky bojovník MMA Conor McGregor nemôže chýbať na poriadnej párty. Tentoraz sa ale postaral o poriadny trapas, keď na tanečnom parkete vyštartoval po neznámej žene, chytal ju dokonca za vlasy, no pristihla ho manželka. Takto to dopadlo!

FOTOGALÉRIA: Bude z McGregora prezident Írska?

Írsky bojovník MMA a jeden z najznámejších športovcov sveta Conor McGregor zažil poriadne nepríjemnú situáciu. Užíval si after party po turnaji organizácie Bare Knuckle Fighting Championship, v ktorej sa odohrávajú zápasy v boxe bez rukavíc. McGregor je spolumajiteľom tejto organizácie a na spomínanej after party na Marbelle to roztočil na tanečnom parkete. Zaujala ho neznáma žena, blízko ktorej tancoval a dokonca ju chytal za vlasy. V tom ale zasiahla nečakane jeho snúbenica Dee Devlinová, ktorá medzi dvojicu vstúpila.

Conor McGregor sa cítil skutočne zahanbene, niečo okamžite začal snúbenici, s ktorou vychováva štyri deti, vysvetľovať a dokonca ju tľapol po zadku. Pár je spolu od roku 2008 a zasnúbili sa v roku 2020. McGregor preslávil MMA po celom svete, k tomuto športu pritiahol milióny fanúšikov. Môže za to jeho atraktívny bojový štýl, verbálne prestrelky so súpermi a tiež excentrický životný štýl, v ktorom nie je núdza o kontroverzie a škandály.

Conor McGregor na Marbelle oznámil, že budúci rok sa vracia do kolotoča UFC. Vo februári plánuje zápasiť s Danom Hookerom na turnaji v Saudskej Arábii. Novozélanďan Hooker je momentálne päťkou v rebríčku ľahkej váhy v UFC. McGregor nezápasil od júla 2021, keď si v zápase s Dustionom Poirierom hrozivo zlomil holennú kosť.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk