Nielen Slafkovský: O korupcii v slovenskom hokeji hovoril aj Tatar!

Nielen Juraj Slafkovský či otec Martina Fehéváryho, ale o korupcii, úplatkoch a rodinkárstve v slovenskom hokeji hovoril aj reprezentačný ...

Nielen Juraj Slafkovský či otec Martina Fehéváryho, ale o korupcii, úplatkoch a rodinkárstve v slovenskom hokeji hovoril aj reprezentačný kapitán Tomáš Tatar.

Fotogaléria

Tatar hovoril o korupcii v slovenskom hokeji

Následne Marc-Antoine Godin z Radio Canada pripojil svoju skúsenosť. Niečo podobné ohľadom slovenského hokeja totiž počul z úst Tomáša Tatara ešte v období, keď hrával za Montreal Canadiens, ako teraz Slafkovský. Godin navštívil Tatara na Slovensku v roku 2019, aby lepšie spoznal, odkiaľ pochádza a z akých pomerov prichádza. "Dlhšie sme sa rozprávali a povedal mi, že slovenský hokej je tam, kde je, pretože veľa vecí je skorumpovaných. Je to jedno zo slov, ktoré použil. Takisto hovoril o rodinkárstve a úplatkoch," spomínal Godin.

Aby netáral len do vetra, vytiahol aj presný citát súčasného slovenského reprezentačného kapitána Tomáša Tatara zo spomínaného rozhovoru. "Som presvedčený, že každá krajina na svete bojuje do istej miery s korupciou, ale my sme v jednom bode boli v hokeji piaty alebo šiesty na svete. Vychovávali sme veľa hráčov a generovali peniaze, no tieto peniaze jednoducho zmizli."

Prezidenti SZĽH

1998 - 2011 Juraj Široký

2011 - 2016 Igor Nemeček

2016 - 2019 Martin Kohút

2019 - doteraz Miroslav Šatan

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk