Šialenstvo na dedinskom futbale v Česku: Sedem vylúčení, rozhodcovia v nemocnici a zásah polície!

Pokojné poobedie sa zmenilo na nevídanú drámu. Sedem červených kariet, inzultácia rozhodcov, ktorí po stretnutí zavolali políciu a následne ...
  • Zdroj: YouTube - FK Duchcov

Pokojné poobedie sa zmenilo na nevídanú drámu. Sedem červených kariet, inzultácia rozhodcov, ktorí po stretnutí zavolali políciu a následne odišli na ošetrenie do nemocnice. Tieto nechutné scény orámovali nedeľnajšie stretnutie českej 1. B triedy v Ústeckom kraji medzi Údlicami a Duchcovom.

Hlavný rozhodca Tomáš Saifert zápas predčasne ukončil v 5. minúte nadstavenia za stavu 3:3. O jeho osude a trestoch pre vinníkov rozhodne disciplinárna komisia. Za inzultáciu arbitrov hrozia aktérom konfliktu niekoľkoročné tresty.

Nemecký futbalový tréner Thomas Tuchel.
Anglická futbalová reprezentácia hľadá trénera: Stane sa ním uznávaný nemecký odborník? Zobraziť článok

Všetko podstatné sa odohralo po 60. minúte. Divočina vyvrcholila v deväťminútovom nastavení napadnutím oboch asistentov po tom, čo domáci vyrovnali na 3:3. Podľa hosťov sa tak stalo po zle pridelenom aute.

Súpis „červených“ prehreškov pre hostí rozhodca opísal v zápise o stretnutí. V troch prípadoch išlo o vylúčenie počas zápasu, tri červené karty padli v prerušenej hre vrátane vylúčenia trénera. Dôvodom boli fyzické napadnutia a vulgarizmy.

Nad zraneným Adamom Doddom sa skláňajú lekár, rozhodca i hráči.
Kuriózne zranenie v nižšej anglickej lige: Hráča zložil na zem vlastný tréner Zobraziť článok

Duchcov dokonca voči výkonom rozhodcov podal protest, no, samozrejme, ani to hráčov neospravedlňuje k takémuto správaniu. Dianie však neskončilo iba na trávniku. Keď už arbitri sedeli vo svojej kabíne a zdalo sa, že emócie opadli, prekopol jeden z hosťujúcich futbalistov dvere do ich šatne. Hlavný usporiadateľ a hlavný rozhodca preto privolali políciu.

Zápasom by sa počas tohto týždňa mala zaoberať disciplinárna komisia, ktorá bude mať podľa všetkého plné ruky práce.

Stanislav Lobotka pre zranenie zápas v Baku nedohral.
Poplach v Neapole! Lobotka v Baku nedohral, aké vážne je jeho zranenie? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk