Jendrišek stíha futbal aj modeling: Športovci zhodili dresy a ukázali vyrysované hrude

Na Bratislavských módnych dňoch ukázali svoje vyšportované postavy aj známi športovci. Predviedol sa dvojnásobný olympijský medailista ...
  • Zdroj: Tibor Géci

Na Bratislavských módnych dňoch ukázali svoje vyšportované postavy aj známi športovci. Predviedol sa dvojnásobný olympijský medailista (striebro a bronz) Denis Myšák, hokejista Lukáš Kozák i futbalista Erik Jendrišek, ktorý popritom stihol strieľať góly za Liptovskú Štiavnicu.

„Postupne sa v tomto fachu udomácňujem. Samozrejme, že určité napätie počas prehliadky pociťujem, ale o tréme či nejakých stresoch nemôže byť reč. Snažím sa zakaždým si to naplno užiť, ale na druhej strane priznávam, že mám rešpekt voči ľuďom, ktorí sú pri móle,“ uviedol.

A hoci prezentoval oblek známej značky, pod ktorým mal len svoje vyšportované telo, priznal, že to robil zadarmo, keďže ho to baví.

Španielsko proti Srbsku nezaváhalo.
Španielsko s istotou postupu, divoká remíza Poľska s Chorvátskom Zobraziť článok

„Podporuje ma aj manželka Natália. Nezačal som sa modelingu venovať s nejakými bočnými úmyslami, chcel som si rozšíriť obzory, spoznať nových ľudí a určitým spôsobom byť aj v profesionálnej kariére marketingovo aktívny,“ dodal.

 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk