Extenista Hrbatý odletel s rodinou na dlhé mesiace do zámoria: Kvôli dcére sme si zbalili kufre!

Pre rodinu a úspech svojej dcéry Elly (13) urobí čokoľvek! Reč je o bývalom skvelom tenistovi a 12. hráčovi sveta Dominikovi Hrbatom ...
  • Zdroj: Instagram/@dominikhrbaty

Pre rodinu a úspech svojej dcéry Elly (13) urobí čokoľvek! Reč je o bývalom skvelom tenistovi a 12. hráčovi sveta Dominikovi Hrbatom (46). Ten pred pár dňami zbalil svojich najbližších a na dlhých 10 mesiacov odletel na slnečnú Floridu. Denníku Nový Čas prezradil, prečo tak urobil...

FOTOGALÉRIA: Extenista Hrbatý odletel s rodinou na dlhé mesiace do zámoria

Prvý októbrový deň odletel Dominik Hrbatý s manželkou Nellou i s dcérou Ellou na slnečnú Floridu, konkrétne do mestečka West Palm Beach. „Pobudneme v Amerike až 10 mesiacov. Odišli sme s rodinou najmä preto, že dcére Elle chceme splniť s manželkou jej veľký sen, a to stať sa profesionálnou golfistkou. Má veľký talent, takže chceme, aby ho rozvíjala a v zámorí sú na to skvelé podmienky,“ povedal pre náš denník Hrbatý, ktorý golfu nikdy neholdoval.

Dcéra nášho úspešného športovca získala za posledné obdobie viacero úspechov, drží titul majsterky Slovenska do 12 rokov a vyhrala aj niekoľko turnajov.

„Veľmi ju to baví, takže urobíme maximum, aby sme jej dopomohli splniť jej cieľ. Popri golfe chodí na Floride aj do školy, ale teraz už nie na dennej báze, ale študuje online formou. A to preto, lebo golf jej zaberá veľa času, takže takto má viac možností trénovať. Nie je vylúčené, že v budúcnosti pôjde aj na univerzitu, ale to závisí všetko od toho, ako sa jej bude dariť v golfe,“ reagoval na záver bývalý 12. hráč sveta.

Novak Djokovič a Jannik Sinner po finálovom súboji v Šanghaji.
Djokovič padol v titulovej bitke pred zrakom Federera: Bol to väčší tlak Zobraziť článok

Nebavilo ju behať

Hrbatého dcéra sa snažila kráčať aj v otcových šľapajach a od detstva sa venovala aj tenisu, ale napokon zvíťazil golf. „Nevoňalo jej to, že musí na kurte behať, tak vyhral golf,“ zasmial sa finalista Davis Cupu z roku 2005, kde slovenská reprezentácia prehrala v Bratislave s Chorvátskom.

Frances Tiafoe nezvládol svoju prehru na turnaji v Šanghaji.
Hysterický záchvat tenisovej hviezdy: TOTO kričal rozhodcovi priamo do tváre! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk