Ďalší šok po vyhadzove z olympijskej dediny: Sexi plavkyňa má účet na platforme pre dospelých!

Opäť spôsobila rozruch! Už bývalá paraguajská plavkyňa Luana Alonsová (20) bola podľa dostupných informácií vyhodená z parížskej olympijskej ...
  • Zdroj: Instagram/@luanalonsom

Opäť spôsobila rozruch! Už bývalá paraguajská plavkyňa Luana Alonsová (20) bola podľa dostupných informácií vyhodená z parížskej olympijskej dediny na OH 2024 pre vytváranie nevhodnej atmosféry, no to jej zjavne nestačilo. Získanú popularitu chce teraz kráska zúžitkovať na svetoznámej platforme s pikantným obsahom. Založila si tam účet!

FOTOGALÉRIA: Sexi plavkyňa má účet na platforme pre dospelých!

Alonsová v lete zaplnila titulky nielen francúzskych novín. Nepodarilo sa jej to však výkonmi v bazéne. V pretekoch na sto metrov motýlikom obsadila až 29. miesto. Oveľa viac zaujala správaním, kvôli ktorému bola vyhodená z olympijskej dediny. Po tomto škandále následne ukončila kariéru.

Samozrejme, k všetkým obvineniam sa vyjadrila a tvrdila, že dedinu opustila z vlastnej vôle. Momentálne sa plánuje venovať štúdiu politológie v Spojených štátoch amerických. Mieri skutočne vysoko – raz by sa chcela stať ministerkou športu.

​Podľa všetkého bude ale pri vstupe do politiky mať čo robiť, aby obhájila svoju česť. Dva mesiace po olympijských hrách si totiž kvôli zárobku založila účet s pikantným obsahom na stránke OnlyFans. Pri svojich parametroch a fanúšikovskej základni na Instagrame, kde má viac než 1,1 milióna sledovateľov, je jasné, že o úspech v tomto odvetví sa báť nemusí.

Paraguajská plavkyňa Luana Alonsová je považovaná za najkrajšiu športovkyňu olympiády.
Najsexi športovkyňa dostala padáka z olympijskej dediny: Dôvodom bol nočný záťah! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk