Mbappé má na krku vážne obvinenie: Je podozrivý zo znásilnenia!

Prípad vyšetruje švédska prokuratúra! Kapitána francúzskej futbalovej reprezentácie Kyliana Mbappého má na krku obvinenie zo znásilnenia ...

Prípad vyšetruje švédska prokuratúra! Kapitána francúzskej futbalovej reprezentácie Kyliana Mbappého má na krku obvinenie zo znásilnenia a sexuálneho napadnutia.

Fotogaléria

Hráč Realu Madrid s priateľmi strávil v Štokholme dva dni minulý týždeň, píše denník Aftonbladet. Mbappé obvinenie odmieta. „V nadväznosti na tvrdenie médií o podozrení zo znásilnenia v Štokholme prokurátorka môže potvrdiť, že polícia prijala trestné oznámenie a prípad vyšetruje.“ Prokuratúra ale vo svojom dnešnom vyhlásení konkrétne meno Mbappého neuvádza.

Mbappé s niekoľkými priateľmi a bývalým spoluhráčom z Paríža Saint Germain Nordim Mukielom si minulý týždeň vyrazili do švédskeho hlavného mesta Štockholm.

Skupina navštívila vyhlásenú reštauráciu Chez Jolie a potom zamierila do nočného klubu. Tam mala zábava pokračovať v súkromnom salóniku. Novinový text v denníku Aftonbladet uvádzal iba súvislosť, že Mbappé sa zdržiaval v rovnakom hoteli, v ktorom bol sobotný incident ohlásený.

Švédsky denník Expressen potom v pondelok večer napísal, že futbalista je „dôvodne podozrivý" a polícia v hoteli zaisťovala stopy.

Tento stupeň podozrenia je podľa francúzskej stanice BFM TV najmenej závažným stupňom podozrenia vo švédskom trojstupňovom systéme. A je bežný v prípade prvotného vyšetrovania, kto by mohol byť spájaný s dotknutým prípadom.

Podľa informácií španielskeho denníka Marca už francúzsky útočník Kylian Mbappé podpísal zmluvu s Realom Madrid.
Mbappé si poriadne zavaril: Nachytali ho na súkromnej párty vo Švédsku! Zobraziť článok

Oleksii Huculiak opúšťal zápas na nosidlách.
Obavy o reprezentanta Ukrajiny: Je vo vážnom stave! Souček mu chce zavolať Zobraziť článok

Stanislav Lobotka pre zranenie zápas v Baku nedohral.
Poplach v Neapole! Lobotka v Baku nedohral, aké vážne je jeho zranenie? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk