Obavy o reprezentanta Ukrajiny: Je vo vážnom stave! Souček mu chce zavolať

Nikto nevedel čo sa stalo! Ukrajinský reprezentant Oleksii Huculiak zostal bezvládne ležať na zemi po zrážke s kapitánom Česka Tomášom ...

Nikto nevedel čo sa stalo! Ukrajinský reprezentant Oleksii Huculiak zostal bezvládne ležať na zemi po zrážke s kapitánom Česka Tomášom Součekom.

Fotogaléria

Václav Černý zahrával v 18. minúte roh, odrazená lopta sa dostala k Červovi a ten napálil loptu do siete. Na zápas Ligy národov vo Vroclave (1:1), kde našla Ukrajina svoj azyl, stredopoliar Plzne nikdy nezabudne. Bol to jeho premiérový zásah v reprezentačnom drese.

Souček zostal v pokutovom území Ukrajiny, pretože pri rohu sa nepríjemne zrazil s Huculiakom. Ten zostal bezvládne ležať na hracej ploche.

Ihrisko opustil po pár minútach na nosidlách. „Hneď som sa pýtal, ako na tom je. Mrzí ma každý moment, keď hráč takto dopadne. Navyše ide o úraz hlavy. Riešil som jeho stav, ale zároveň vedel, že faul to nie je,“ povedal Souček. „Už mi dávali jeho číslo, takže budem rád, keď sa spojíme,“ dopĺňa český kapitán.

Huculiak brali záchranári hneď do nemocnice. „Jeho stav je vážny. Najhoršie je, že sa stret stal aj so spoluhráčom. Bolo to nezavinené,“ povedal tréner Ukrajiny Sergej Rebrov.

„Keď som sa trošku upokojil, pýtal som sa Součka, čo sa tam stalo. Hovoril, že sa zrazili hlavami,“ prezradil strelec gólu Červ.

Stanislav Lobotka pre zranenie zápas v Baku nedohral.
Poplach v Neapole! Lobotka v Baku nedohral, aké vážne je jeho zranenie? Zobraziť článok

Na snímke sprava radosť Lukáša Haraslína po strelení druhého gólu, Milan Škriniar a Ondrej Duda (všetci Slovensko) v zápase.
Hádam na Škriniara pozerali aj v PSG... Čo Haraslín musí zlepšiť pre veľkoklub? Zobraziť článok

Najznámejší pár tvoril Stano s o 9 rokov staršou twiinskou.
Stanislav Lobotka otvorene o svojich partnerkách: Pre TOTO ma priťahujú staršie ženy! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk