Hádam na Škriniara pozerali aj v PSG... Čo Haraslín musí zlepšiť pre veľkoklub?

Nehrali ideálne, ale vyhrali. Oznámkovali sme výkony slovenských reprezentantov na stupnici 1 – 10 po výhre 3:1 v Azerbajdžane. Čím vyššia ...

Nehrali ideálne, ale vyhrali. Oznámkovali sme výkony slovenských reprezentantov na stupnici 1 – 10 po výhre 3:1 v Azerbajdžane. Čím vyššia známka, tým lepší výkon.

Fotogaléria

Marek Rodák (6) – Išli na jeho bránu len dve strely. V prvom prípade sa dal v čistej šanci umne trafiť Bajramovom, v druhom ho ten istý útočník súpera s prehľadom prekonal. Inú zásadnú prácu nemal, prihrávky oproti duelu so Švédmi zlepšil o 19 %.

Peter Pekarík (5) – Úspešnosť v prihrávkach mal tradične vysokú a chýb urobil minimum. Ale tiež ho nebolo cítiť pri podpore ofenzívy a súperovi hráči kombinovali hlavne v jeho priestore.

Ľubomír Šatka (6) – Hral výrazne futbalovejšie ako Vavro, keďže iba jednu loptu hral na istotu, ostatné sa snažil hrať konštruktívne. Ale práve to nás stálo inkasovaný gól, keďže Lobotku v danom momente trochu zašil. Úlohy si však nakoniec splnil.

Milan Škriniar (7) – Na začiatku druhého polčasu predviedol kľúčový obranný zákrok, keď odkopol loptu idúcu popred našu prázdnu bránu. Navyše si pripísal asistenciu pri našom víťaznom góle. Mal suverénne najviac dotykov s loptou (127), čo je takmer dvojnásobok oproti Lobotkovi. V pozemných súbojoch bol neporaziteľný. A hoci si by nešli aj nedostatky, neboli pre zápas zásadné. Hádam si stretnutie naladili aj v PSG...

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk