Hádam na Škriniara pozerali aj v PSG... Čo Haraslín musí zlepšiť pre veľkoklub?

Nehrali ideálne, ale vyhrali. Oznámkovali sme výkony slovenských reprezentantov na stupnici 1 – 10 po výhre 3:1 v Azerbajdžane. Čím vyššia ...

Nehrali ideálne, ale vyhrali. Oznámkovali sme výkony slovenských reprezentantov na stupnici 1 – 10 po výhre 3:1 v Azerbajdžane. Čím vyššia známka, tým lepší výkon.

Fotogaléria

Tomáš Suslov (4) – Púšťal sa do súbojov, ktoré väčšinou aj vyhrával. Ale smerom do ofenzívy nebol výrazný. To striedajúci Ďuriš za približne desať minút ukázal na pravom krídle viac. Suslov duel dohral na ľavom. Aspoňže si vedel vypýtať faul a aspoň trochu obmedzil straty lôpt.

David Strelec (3) – Podľa priemerného pohybu hráčov po ihrisku, bol až šiesty (!) najvyššie postavený Slovák. Pre hrotového útočníka nie je dobrá vizitka, keď sa nachádza v stredovom kruhu... To Pekarík bol len o pár centimetrov nižšie ako on! Vykúpiť sa mohol v 64. minúte, ale vo veľkej šanci netrafil bránu. Aspoň prihrávky mal slušné.

Lukáš Haraslín (7) – Neskutočne cíti pokutové územie súpera, veď najčastejšie sa pohyboval práve v ňom. A hoci Calzona uvažoval, že ho vystrieda, ešte dobre, že nemal za koho... Haraslín totiž vybavil zápas. Najprv vybojoval presilovku a o päť minút na to strelil víťazný gól. Ešte zlepšiť dribling, súboje, znížiť straty lôpt a veľkoklub volá...

Patrik Hrošovský, Dávid Ďuriš, Ľubomír Tupta, Tomáš Rigo, Michal Tomič (bez známky) – Každý z nich by si zaslúžil väčšiu porciu minút na trávniku, ale Calzona „čakal“, až dokým sa nezraní Lobotka v 83. minúte a až potom začal striedať.

Najznámejší pár tvoril Stano s o 9 rokov staršou twiinskou.
Stanislav Lobotka otvorene o svojich partnerkách: Pre TOTO ma priťahujú staršie ženy! Zobraziť článok

Slovenskí futbalisti sa tešia z prvého gólu.
Slováci na čele tabuľky: O výhre nad Azerbajdžanom rozhodol až druhý polčas Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk