Hádam na Škriniara pozerali aj v PSG... Čo Haraslín musí zlepšiť pre veľkoklub?

Nehrali ideálne, ale vyhrali. Oznámkovali sme výkony slovenských reprezentantov na stupnici 1 – 10 po výhre 3:1 v Azerbajdžane. Čím vyššia ...

Nehrali ideálne, ale vyhrali. Oznámkovali sme výkony slovenských reprezentantov na stupnici 1 – 10 po výhre 3:1 v Azerbajdžane. Čím vyššia známka, tým lepší výkon.

Fotogaléria

Dávid Hancko (6) – Bolo na ňom cítiť únavu. Preto hoci aj mal ofenzívne postavenie, nebol až tak viditeľný, ako v domácom stretnutí s Azerbajdžanom. Potešila však kolmica na Tuptu pred tretím gólom. Súboje však prehrával a lopty strácal. Ani centre tentoraz nemal centre presné, hoci Mammadov by asi protirečil...

Ondrej Duda (4) – Očakávalo sa, že bude tvoriť našu hru, ale nebolo ho futbalovo cítiť. Snažil sa byť síce všade, keďže podľa mapky pohybu pokryl takmer celú plochu ihriska, ale prakticky nebol pri ničom dôležitom.

Stanislav Lobotka (6) – Hoci mal menej dotykov s loptou, než zvyčajne, pokazil len tri prihrávky. Výrazne znížil aj počet strát lôpt oproti súboju so Švédmi, len škoda, že jedna sa skončila gólom v našej sieti. Šatka ho síce zašil, ale tiež to mal vyriešiť lepšie. Dlhé lopty mal stopercentné, úspešnosť v súbojoch pre zmenu nižšiu.

László Bénes (4) – Bol najlepšie prihrávajúci  hráč našich, keďže pokazil len dve lopty. Mal však hrať viac na riziko, aby aj niečo reálne pre mužstvo vytvoril. Centrované lopty mu však nešli a mizerný bol aj v súbojoch.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk