Po krutej prehre prišli momenty hrôzy: Známy český MMA zápasník mal desivú autonehodu!

Český MMA zápasník Patrik Kincl, ktorý aktuálne pôsobí v organizácii Oktagon, mal pri návrate z turnaja vo Frankfurte desivú autonehodu.

Český MMA zápasník Patrik Kincl, ktorý aktuálne pôsobí v organizácii Oktagon, mal pri návrate z turnaja vo Frankfurte desivú autonehodu.

Fotogaléria

Kincl na turnaji Oktagon 62 v nemeckom Frankfurte prehral titulový zápas s Kerimom Engizekom. Vtedy ešte netušil, že jeho šťastie bude úradovať až o pár hodín neskôr.

Pre Patrika boli prehry počas jeho kariéry vždy jednou z najťažších skúšok. „Sú dôležitejšie veci ako športové úspechy. Vždy som patril medzi tých, ktorých prehry zložili na zem. Kúpal som sa v tom, pripadal si ako kus hov*da. Vďaka tomu sa ma ale nedotýkali hejty. Bol som totiž svojim najväčším kritikom,“ tvrdí.

Avšak po tom, čo sa stalo počas jeho návratu z turnaja Oktagon 62, na svoju prehru veľmi rýchlo zabudol. „Po x hodinách cesty v naozaj nepríjemnej atmosfére sa mi v priebehu pár sekúnd podarilo slušne vyvetrať. Nie len v hlave, ale aj v aute. Sedíme hore nohami a stláčam tlačidlo SOS v Toyote. Pýtam sa ženy, či je v poriadku a do toho hovorím s operátorom,“ opísal český zápasník desivé momenty. 

Ilustračná fotografia.
Obrovská tragédia: Niekdajší hokejový talent (†29) mal byť zastrelený svojim manželom! Zobraziť článok

K autu ihneď pribehlo niekoľko vystrašených ľudí. „Odpútam seba, potom ženu a podávam ju ľudom von. Je v šoku a som rád, že ju vezmú k sebe, kým príde záchranka,“ opisoval situáciu, pričom vzápätí sa rovno obrnil proti prípadným útokom voči svojej osobe. „Kým prídu nejaké špekulácie, nešiel som ako hov*do. Bolo mokro a bol som ubolený po zápase, bez nálady sa človeku ani nechce ísť rýchlo,“ dodal Kincl, ktorý aj so svojou manželkou vyviazol z desivej autonehody bez väčších zranení.

Šimon trénoval tento týždeň so spoluhráčmi v Prahe.
Kritika voči Nemcovi sa stupňuje: Ocitne sa slovenský talent mimo zostavy New Jersey? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk